Εκσυγχρονισμός παλαιών Porsche [video]

Εκσυγχρονισμός παλαιών Porsche [video]

H GProgramm δίνει μια δεύτερη νιότη στις αερόψυκτες 911 με το ανάλογο 6ψήφιο αντίτιμο.

Η βελτίωση και ο εκσυγχρονισμός παλαιών Porsche 911 γνωρίζει άνθηση στις ΗΠΑ και πέρα από την εταιρεία Singer που έχει στοιχειώσει τα όνειρα των απανταχού fan, υπάρχει και η GProgramm που εδρεύει στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Η GProgramm ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας και λεπτομέρειας ανακατασκευές παλαιών 911, με το κόστος της καθολικής «βελτίωσης» να φτάνει τα 200.000 δολάρια.

Τι παίρνετε όμως με αυτά τα 200.000; Πολλά είναι η αλήθεια. Κάθε σασί υπόκειται σε πλήρη ανακατασκευή και βάψιμο, καθώς και επιπλέον συγκολλήσεις κατά παραγγελία και ενίσχυση της εμπρός ανάρτησης. Ο κινητήρας είναι πλήρως ανακατασκευασμένος, με επιλογή τα 3,2 ή τα 3,4 λίτρα, με καρμπυρατέρ ή ψεκασμό, καθώς και επιλογή για τοποθέτηση δύο μπουζί ανά κύλινδρο.

Τα τετραπίστονα φρένα προέρχονται από την Boxster 986, ενώ το προαιρετικό πακέτο «Leistung» αφορά μια πλήρως ρυθμιζόμενη coil over ανάρτηση.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τον Matt Farah του «The Smoking Tire» να οδηγεί μια Porsche 911 350 ίππων της GProgramm και να μας εξηγεί εάν όντως αξίζει μια τέτοια «επένδυση».

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube