10ο Concours d’ Elegance ΦΙΛΠΑ αυτή την Κυριακή στο Φλοίσβο

10ο Concours d’ Elegance ΦΙΛΠΑ αυτή την Κυριακή στο Φλοίσβο

Καλλονές κάθε ηλικίας θα δώσουν το «παρών» στα καλλιστεία που διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Την ερχόμενη Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το 10ο Concours d’ Elegance της ΦΙΛΠΑ. Ιστορικά αυτοκίνητα κάθε ηλικίας θα εκτίθενται από τις 9:00 το πρωί στη Μαρίνα Φλοίσβου και μέσα στην ημέρα θα απονεμηθούν βραβεία στα καλύτερα κάθε κατηγορίας.

Όσοι βρεθούν στη Μαρίνα Φλοίσβου αυτή την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά θρυλικά αυτοκίνητα όπως Lamborghini Miura SV, Ferrari 250 GT Lusso, Maserati Bora και Maserati Allemano 5000GT. Εκεί θα βρεθούν ακόμα αρκετές Jaguar και Porsche 911 κάθε ηλικίας, αφού θα διαγωνίζονται σε δικές τους, ξεχωριστές κατηγορίες. Οι κατηγορίες στην οποίες χωρίζονται τα αυτοκίνητα –και οι μοτοσυκλέτες– του 10ου Concours d’ Elegance είναι οι εξής:

- Glorious Jaguars/Ένδοξες Jaguars
- Glamorous Supercars/Γοητευτικά Supercars
- Sybaritic lifestyle/Συβαριτικός τρόπος ζωής
- Endangered species/Απειλούμενα είδη
- 50 years of the 911/Τα 50 χρόνια της 911
- Moto/Μοτοσυκλέτες
- Best of the Past/Τα καλύτερα του παρελθόντος

Η τελευταία κατηγορία δημιουργήθηκε για τη δέκατη επέτειο της εκδήλωσης και σε αυτή θα συμμετάσχουν οι νικητές των προηγούμενων εννέα εκδηλώσεων Concours d'Elegance της ΦΙΛΠΑ. Στον ίδιο χώρο είχε γίνει και το 7ο Concours d' Elegance, το 2010.

Το DRIVE είναι χορηγός επικοινωνίας του 10ου Concours d’ Elegance, οπότε κάπου εκεί ανάμεσα στα τετράτροχα και δίτροχα κοσμήματα θα μας βρείτε και εμάς.



[Πηγή: ΦΙΛΠΑ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube