Βελτίωση σε 1.2 DIG-T με την εγγύηση της Nissan

Βελτίωση σε 1.2 DIG-T με την εγγύηση της Nissan

Η αντιπροσωπεία της Nissan προσφέρει αύξηση της ισχύος του 1.2 DIG-T στους 135 PS χωρίς να χάνεται η εργοστασιακή εγγύηση των αυτοκινήτων της.

Οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων της Nissan που θα επιθυμούσαν περισσότερη δύναμη από τον βενζινοκινητήρα 1.2 DIG-T, τώρα έχουν στη διάθεσή τους μια εργοστασιακή λύση.

Βασισμένη στην πολύχρονη πείρα της σε αυτοκίνητα δρόμου αλλά και στους αγώνες αυτοκινήτων, η ελληνική αντιπροσωπεία Νissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. προσφέρει ένα πακέτο βελτίωσης με παράλληλο εγκέφαλο για τα αυτοκίνητα της εταιρίας που χρησιμοποιούν τον κινητήρα βενζίνης 1.2 DIG-T, δηλαδή τις αντίστοιχες εκδόσεις των Nissan Juke, Pulsar και Qashqai, αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

Συγκεκριμένα, η μέγιστη ισχύς του τετρακύλινδρου τούρμπο των 1.197 cc, από τους εργοστασιακούς 115 PS στις 4.500 rpm αυξάνεται στους 135 PS στις 5.100 rpm. Αντίστοιχα η ροπή των 19,4 kgm στις 2.000 rpm γίνεται 20,6 kgm στις 3.800 rpm. Οι ακριβείς επιδόσεις που πετυχαίνουν τα μοντέλα της Nissan με τον αναβαθμισμένο κινητήρα δεν έχουν ανακοινωθεί, ωστόσο είναι σαφές ότι παρέχεται αυξημένη δύναμη σε όλο το φάσμα στροφών.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Οδηγούμε το Nissan GT-R στα Μέγαρα [video]

Το βελτιωτικό πακέτο δεν επηρεάζει την εργοστασιακή εγγύηση του αυτοκινήτου. Και απευθύνεται τόσο σε όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους κάποιο από τα παραπάνω μοντέλα, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται τώρα να αγοράσουν, αφού μπορεί να τοποθετηθεί και σε καινούργια αυτοκίνητα πριν την παράδοση στον πελάτη.

Η ακριβής τιμή του βελτιωτικού κιτ δεν έχει γνωστοποιηθεί, μαθαίνουμε όμως ότι είναι τόσο ανταγωνιστική, που σε συνδυασμό με τη διατήρηση της εγγύησης μάλλον αποτελεί την πιο συμφέρουσα λύση για τη βελτίωση αυτού του κινητήρα σε τέτοιο επίπεδο. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο ή επισκευαστή της Nissan στην περιοχή τους.

[Πηγή: Nissan]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube