TUNE IT! SAFE! Chevrolet Corvette

TUNE IT! SAFE! Chevrolet Corvette

To TUNE IT! SAFE! με μια βελτιωμένη Chevrolet Corvette στέλνει το μήνυμά του στο φετινό Essen Motor Show για ασφαλές, υπεύθυνο και σύννομο tuning.

To ένα και μοναδικό κομμάτι αυτής της βελτιωμένης Chevrolet Corvette χορηγήθηκε από το Γερμανικό Ομοσπονδιακό υπουργείο Μεταφορών και την Ένωση Βελτιωτών Αυτοκινήτου, τη γερμανική VDAT.

Τη ευθύνη του αποτελέσματος ανέλαβε TIKT Performance που φόρεσε στη Chevrolet Corvette ανθρακονημάτινο κιτ που περιλαμβάνει χείλος στο εμπρός σπόιλερ, προεκτάσεις στα φτερά, σπορ πλευρικά μαρσπιέ, ανθρακονημάτινο πίσω σπόιλερ, βάφτηκε στα χρώματα της Αστυνομίας και φόρεσε πακέτο φωτισμού και φάρων της Hella. Το βελτιωτικό πακέτο ολοκληρώθηκε εξωτερικά με σφυρήλατες ζάντες ελαφρού κράματος, 19” εμπρός και 20” πίσω, με λάστιχα Hankook Ventus S1 evo.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο στοκ 6,2λιτρος κινητήρας V8 με μέγιστη ισχύ 466 PS και μέγιστη ροπή 64,2 kgm. Το μοτέρ που συνδυάζεται με 7άρι χειροκίνητο σασμάν επιτρέπει στην Corvette να ολοκληρώνει το σπριντ 0-100 km/h σε 4,2” και να πιάνει στην ευθεία τα 290 km/h.  

To TUNE IT! SAFE! ιδρύθηκε το 2005 και προωθεί το ασφαλές και υπεύθυνο tuning που συμμορφώνεται με όλες τις νόμιμες απαιτήσεις. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει ένα σεβαστό αριθμό από custom αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων ένα Abt Audi R8 GTR, ένα AC Schnitzer ACS4 2.8i Coupé και ένα Mercedes A-Class βελτιωμένο από την Brabus.

[Πηγή TUNE IT! SAFE!]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube