Toyota RAV4 από την TRD και την Modellista [video]

Toyota RAV4 από την TRD και την Modellista [video]

Βελτιωτικά πακέτα που τονίζουν τις εντός ή τις εκτός δρόμου αρετές του ιαπωνικού SUV.

Λίγο μετά την πρεμιέρα του νέου RAV4 στην αγορά της Ιαπωνίας, η TRD και η Modellista παρουσίασαν μια πλόυσια γκάμα από αξεσουάρ βελτίωσης για το δημοφιλές SUV. Δύο από τα πακέτα τονίζουν τις εκτός δρόμου αρετές του μοντέλου ενώ τα άλλα δύο του χαρίζουν μια εμφανώς πιο σπορ εμφάνιση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δοκιμάζουμε το νέο Toyota RAV4 Hybrid

TRD

Ξεκινώντας από τα εκτός δρόμου πακέτα τα οποία ταιριάζουν περισσότερο στο RAV4, το Field Monster της TRD περιλαμβάνει πλαστικά προστατευτικά στα φτερά και στους προφυλακτήρες, επιπλέον φώτα LED, ζάντες Crimson MG Monster, εκτός δρόμου ελαστικά, γραφικά στο προφίλ, λασποτήρες, διπλή απόληξη της εξάτμισης και ράμπα φόρτωσης στην οροφή.

Jaos by Modellista

Το λίγο πιο ακραίο Jaos της Modellista (δεξιά) ξεχωρίζει από τις μεγαλύτερες ποδιές στους προφυλακτήρες, τα μαρσπιέ, τις ζάντες Jaos Bachus 20" με ελαστικά Toyo, τα φώτα LED στο εμπρός σπλίτερ αλλά και πάνω από τη γρίλια και τις προσθήκες στα C-Pillars.

TRD

Συνεχίζουμε με τις προτάσεις δρόμου και το Street Monster της TRD το οποίο φορά ένα επιθετικό bodykit με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και χαμηλωμένες ποδιές βαμμένες στο χρώμα του αμαξώματος που σε συνδυασμό με τα σπορ αμορτισέρ μειώνουν την απόσταση από το έδαφος στα 121 mm. Οι ζάντες TRD TF X Limited 20" και τα ελαστικά επιδόσεων είναι ένα ακόμα σημάδι πως αυτό το μοντέλο έχει ασφάλτινο προσανατολισμό.

Urban Solid Strider by Modellista

Τέλος, το Urban Solid Strider της Modellista έχει ένα διαφορετικό bodykit με ελαφρώς πιο διακριτικές στυλιστικές επεμβάσεις αλλά εξίσου ευμεγέθη αεροδυναμικά βοηθήματα που συνδυάζονται με ζάντες Modellista Wing Dancer XI 19".

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Toyota RAV4 για την ελληνική αγορά

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube