Rolls-Royce Phantom Black Bison από την Wald

Rolls-Royce Phantom Black Bison από την Wald

Ένα εκκεντρικό αισθητικό πακέτο για το υπερπολυτελές μοντέλο της Rolls-Royce.

Ο ιαπωνικός οίκος Wald προσφέρει το εκτενές αισθητικό πακέτο "Black Bison" για την όγδοη γενιά της Rolls-Royce Phantom, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει με τα υπερπολυτελή μοντέλα της βρετανικής εταιρείας.

Το Black Bison σίγουρα δεν απευθύνεται σε ιδιοκτήτες Rolls-Royce με πιο κλασικά γούστα, αλλά σε ένα πιο νεανικό κοινό που θέλει να μυηθεί στην κουλτούρα του ιαπωνικού tuning.

Wald

Η άλλοτε γυαλιστερή γρίλια της Rolls-Royce αλλά και το Spirit of Ecstasy βάφτηκαν σε μαύρο χρώμα, όπως έγινε και με τα χερούλια των suicide doors, το πλαίσιο των παραθύρων και όλα τα εμβλήματα, συμβαδίζοντας με την ματ απόχρωση του αμαξώματος. Για ένα ακόμα πιο σκοτεινό look, η Wald επέλεξε φιμέ κρύσταλλα για τα φωτιστικά σώματα και τα παράθυρα.

Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα που έχουν διχτυωτό πλέγμα κατεβαίνει πολύ χαμηλότερα από τον εργοστασιακό. Οι λεπτομέρειες από χρώμιο στο σπλίτερ, συναντώνται στα πλευρικά μαρσπιέ αλλά και τον πίσω προφυλακτήρα όπου φιλοξενείται ένας μεγάλος διαχύτης και οι εμφανώς μεγαλύτερες τραπεζοειδείς απολήξεις της εξάτμισης.

Wald

Για να γεμίσει τους μεγάλους θόλους της Phantom, η εταιρεία επέλεξε σφυρήλατες ζάντες 24" (Wald I13-F) με ελαστικά Toyo Proxes STIII διαστάσεων 295/30R24.

Δεν ξέρουμε αν οι αισθητικές επεμβάσεις της Wald είναι του γούστου σας όμως είναι σίγουρο πως η Rolls-Royce Phantom Black Bison δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube