Πόση δύναμη έχει η εξάτμιση μιας Supra 1.000 ίππων; [video]

Πόση δύναμη έχει η εξάτμιση μιας Supra 1.000 ίππων; [video]

Αρκετή για να διαλύσει κολονάτα ποτήρια με ποτό – ακόμα κι αν τα κολλήσεις κάτω με κόλλα!

Τα ποτήρια του Ikea δεν έχουν καμία τύχη απέναντι στο μπουρί της καραφτιαγμένης Toyota Supra, με τα 1.000 άλογα και τον κόφτη δύο σταδίων.

Ο YouTuber, Cleetus McFarland, έθεσε το ερώτημα που δεν απασχόλησε ποτέ κανέναν: Ποιος κερδίζει, τα κολονάτα ποτήρια του Ikea ή η βελτιωμένη Supra; Η απάντηση είναι προφανής, αλλά κανείς μέχρι τώρα δεν την είχε βιντεοσκοπήσει. Και πράγματι, τα πλάνα είναι εντυπωσιακά.

Θα πρέπει να αντέξετε πρώτα τη φλυαρία του Cleetus και να περάσετε το 5λεπτο στο video για να τον δείτε να στήνει τα ποτήρια πίσω από το μπουρί του γιαπωνέζικου θηρίου. Ο τρόπος που τα φλεγόμενα καυσαέρια από τη γκαζιά εξαϋλώνουν το ποτήρι είναι εντυπωσιακός, αλλά αν δεν υπήρχε γρήγορη κάμερα για να το παρακολουθήσουμε κατόπιν σε αργή κίνηση, δεν θα είχαμε δει τίποτε. Τόσο γρήγορα έγινε.

Τα θραύσματα του ποτηριού εκτοξεύτηκαν μέχρι την άλλη άκρη του γκαράζ, δέκα μέτρα μακριά. Η εξάτμιση βγήκε νικήτρια και όταν στη συνέχεια ο Cleetus κόλλησε τα ποτήρια κάτω με κόλλα. Γυαλιά και Gatorade (που είναι φτηνό…) σκορπίστηκαν παντού.

Θα μου πείτε, και τι έγινε; Τίποτα. Απλά ένα βιντεάκι για τη σαχλαμάρα και το θέαμα. Άλλωστε, έτσι πλουτίζουν οι YouTubers: από την ανάγκη μας να ξεχάσουμε για λίγο τις σκοτούρες μας…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube