To Nissan GT-R του Mad Max

To Nissan GT-R του Mad Max

Μην τρομάζετε! Δεν πρόκειται για GT-R μιας δυστοπικής κοινωνίας που το οδηγεί ένας τύπος «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω. Ένα απλό σχέδιο είναι.

Εμπνευσμένο από το CrossOut, το γνωστό vehicle combat game, και σχεδιασμένο από την YasidDesign, το Nissan GT-R είναι σχεδόν απογυμνωμένο από τα περισσότερα πάνελ του αμαξώματός του. 
 
Στη θέση τους έχουν μπει νέα φτερά στις τέσσερις γωνιές του αυτοκινήτου που σκεπάζουν τα τετράπαχα GoodYear Eagle. Μια τεράστια μάζα ξεπροβάλλει από το μηχανοστάσιο κι ένα ρολμπάρ ξεκινά από τις εμπρός κολόνες για να σηκωθεί στο πίσω μέρος, δημιουργώντας τις κατάλληλες στηρίξεις για τα πολυβόλα. Αυτά τα τελευταία, μόνο με την όψη τους, εγγυώνται να κονιορτοποιήσουν οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στο βεληνεκές τους.
 
 
Λεπτομέρειες σχετικά με το τεχνικό υπόβαθρο του αυτοκινήτου δεν μας έδωσε η YasidDesign, αλλά το «στοκ» αυτοκίνητο αναβαθμίστηκε πέρυσι με μερικές οπτικές διαφοροποιήσεις μέσα-έξω. Κατά τα λοιπά, ο 3,8λιτρος διτούρμπινος V6 ανέβηκε 20 αλογάκια για να φτάσει τους 570 PS και κάποιες ακόμα τεχνικές αναβαθμίσεις το έκαναν πιο εκρηκτικό, αλλά ταυτόχρονα και πιο άνετο από ποτέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube