Νέα κιτ Ford Performance για μηχανική και αισθητική βελτίωση

Νέα κιτ Ford Performance για μηχανική και αισθητική βελτίωση

Το τμήμα Ford Performance παράγει ανταλλακτικά αισθητικής και μηχανικής βελτίωσης για τα μοντέλα Fiesta και Focus ST και RS, αλλά και την Mustang.

Η Ford παρουσίασε μια σειρά από ανταλλακτικά και αξεσουάρ μηχανικής και αισθητικής βελτίωσης για τις εκδόσεις ST και RS των Fiesta και Focus, αλλά και για την Mustang.

Σε συνεργασία με τους βασικούς προμηθευτές της Borla, KW, Remus και Roush, η Ford Performance διαθέτει ρυθμιζόμενα coil over με δυνατότητα χαμηλώματος ως 4 εκατοστά, ειδικές αλουμινένιες ζάντες ελαφρύτερες ως και 15%, και σπορ εξατμίσεις. Με προδιαγραφές που καλύπτουν τη νομοθεσία για χρήση στο δρόμο αλλά και πιο extreme για χρήση αποκλειστικά στην πίστα. Διατίθενται επίσης λεπτομέρειες, όπως οι λαβές του λεβιέ και του χειρόφρενου, από ανθρακόνημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Ford Fiesta ST-Line 1.0 EcoBoost 140 PS

Για το κιβώτιο της Mustang, ένα short shift μειώνει τη διαδρομή του λεβιέ 20%. Για την 5λιτρη V8 έκδοση διατίθενται κιτ που ανεβάζουν τον κόφτη στις 7.500 rpm, ενώ η Roush Performance διαθέτει ένα κιτ supercharger για αύξηση της ισχύος στους 600 ίππους. Το οποίο ταιριάζει τόσο στις χειροκίνητες όσο και στις αυτόματες εκδόσεις.

Πρόσφατα άλλωστε η Ford είχε παρουσιάσει το Drift Stick Concept. Το οποίο εξελίχθηκε από την ομάδα μηχανικών του Focus RS σε συνεργασία με τον Ken Block, για διευκολύνει τις θεαματικές πάντες.

Πηγή Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube