Mustang 2.3 Ecoboost με 550 PS από ντίλερ Ford

Mustang 2.3 Ecoboost με 550 PS από ντίλερ Ford

Για μόλις $32.995 ένας ντίλερ της Ford σας πουλάει τη Mustang 2.3 EcoBoost με 550 άλογα.

Ο Lebanon, ντίλερ της Ford USA, γνωστός στα states για τα tuned μοντέλα του, διαθέτει μια ακόμη αδιανόητα γρήγορη και εκρηκτική Mustang, αυτή τη φορά με το μικρό 2,3λιτρο μοτέρ EcoBoost.

Εάν ενδιαφέρεστε, η Lebanon Ford βρίσκεται στο Ohio και το προηγούμενο tuning που αφορούσε μια Mustang ήταν η 5λιτρη V8 με 726 PS για λιγότερο από 40 χιλιάρικα, ενώ για του πιο «πυροβολημένους» διαθέτει και έκδοση 1.216 PS για μόλις 45.000 δολάρια.

Το τελευταίο βελτιωτικό πακέτο δεν ήταν δεν ήταν και τόσο απλό όσο ακούγεται, καθώς χρειάστηκε πολλή περισσότερη αναβάθμιση για να πιάσει πάνω από 1.200 άλογα. Αλλά σε κάθε περίπτωση σε αποζημιώνει με εντυπωσιακό τρόπο. Και τώρα, ο Lebanon ξαναχτυπά, στρέφοντας την προσοχή του προς τον ευρωπαϊκότερο EcoBoost.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ford Mustang Fastback 2.3 EcoΒoost

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν έπρεπε να διαλέξουμε, η επιλογή μας θα ήταν σαφώς η V8, αλλά δεν μπορούμε να μην παραδεχτούμε ότι και ο EcoΒoost «LFP 550» του Lebanon παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Γιατί; Μα διότι δεν είναι και απλό πράγμα να βγάζεις από 2,3 λίτρα 550 άλογα και μάλιστα χωρίς να εκπίπτει το αυτοκίνητο από την εγγύηση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε τη Ford Mustang Fastback GT 5.0 V8 σε δρόμο και πίστα [video]

Για να αναδείξουμε λοιπόν το highlights του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουμε πρώτα από τη χαμηλή τιμή των $32.995 ή 30.780 ευρώ ο Lebanon σας πουλά μια Ecoboost Mustang με βαριά υπερπλήρωση από τον turbocharger της Borg-Warner. Μαζί πάει και μια αναβαθμισμένη ECU της Cobb Accessport, ένα tuning από τη VMP Performance και αναβαθμισμένο ιντερκούλερ και «κουτί» αναθυμιάσεων λαδιού.


Στην περίπτωση δε που έχετε ήδη μια Ecoboost Mustang μπορείτε να την αναβαθμίσετε στον Lebanon έναντι $7.699, δηλαδή 7.200 ευρώ.

Παιδιά, σε λάθος χώρα ζούμε!

[Πηγή μέσω Motor Authority]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube