ΜΙΝΙ: Νέα κιτ βελτίωσης John Cooper Works

ΜΙΝΙ: Νέα κιτ βελτίωσης John Cooper Works

Η ΜΙΝΙ λανσάρει εργοστασιακά βελτιωτικά κιτ για τον κινητήρα, την ανάρτηση και την εμφάνιση του Cooper S, με τη σφραγίδα John Cooper Works.

Για όσους δεν μπορούν να αποκτήσουν το MINI John Cooper Works, αλλά θέλουν να κάνουν το ΜΙΝΙ τους πιο ξεχωριστό, η ΜΙΝΙ μόλις λάνσαρε μια νέα σειρά από βελτιωτικά αξεσουάρ.

Πιο συγκεκριμένα, με τη βελτίωση της JCW η ισχύς του νορμάλ MINI Cooper S ανεβαίνει από τους 192 στους 211 PS. Το κιτ περιλαμβάνει και εξάτμιση με κλαπέτο, για πιο άγριο ήχο. Εξωτερικά, τη διαφορά κάνει το αεροδυναμικό πακέτο John Cooper Works Pro που περιλαμβάνει μαύρα σπόιλερ εμπρός-πίσω και αεροτομή οροφής, αλλά και οι νέες ζάντες με διάμετρο 17” ή 18”. Η εργοστασιακή ανάρτηση αντικαθίσταται με μια coilover, για χαμήλωμα από 10 έως 30 mm, ενώ για την επιβράδυνση φροντίζει ένα κιτ φρένων με 4πίστονες δαγκάνες και χαραγμένους/τρυπητούς δίσκους μπροστά.

Το look του βελτιωμένου MINI Cooper S ολοκληρώνεται με αεραγωγό καπό από ανθρακονήματα, διαφορετικά καπάκια για τους εξωτερικούς καθρέφτες, μια βάση για την τοποθέτηση κάμερας GoPro και αρκετά αυτοκόλλητα. Στο εσωτερικό βρίσκουμε δερμάτινο τιμόνι με το διακριτικό John Cooper Works, τον αντίστοιχο λεβιέ ταχυτήτων, διαφορετικά πατάκια από ύφασμα ή πλαστικό, επενδύσεις μαρσπιέ με φωτισμό LED κ.ά.

Τα παραπάνω αξεσουάρ μπορούν να τοποθετηθούν σε 3πορτα, 5πορτα και Cabrio ΜΙΝΙ, ενώ αντίστοιχα βελτιωτικά προϊόντα υπάρχουν και για το νέο ΜΙΝΙ Countryman.

[Πηγή: ΜΙΝΙ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube