Mercedes-Benz V 250 BlueTEC με 235 PS από την Brabus

Mercedes-Benz V 250 BlueTEC με 235 PS από την Brabus

H Brabus παρουσίασε ένα νέο βελτιωτικό πρόγραμμα για τη Mercedes-Benz V-Class, με μηχανολογικές και κοσμητικές επεμβάσεις.

Η εντυπωσιακή αρχή στη βελτιωμένη V 250 BlueTEC από την Brabus γίνεται από το αμάξωμα, όπου το βαν εξοπλίζεται με αεροδυναμικό body kit που περιλαμβάνει εμπρός σπόιλερ, αεροεισαγωγές γύρω γύρω και έξτρα φώτα LED.

Πηγαίνοντας προς τα πίσω, συναντούμε τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και ένα ψευδό-διαχύτη που φιλοξενεί τις τέσσερις μπούκες της εξάτμισης. Αυτή η V-Class πατά σε ζάντες των Monoblock 18” ή των 19”, μαζί με σπορ, πιο σκληρά ελατήρια, που χαμηλώνουν ταυτόχρονα το αυτοκίνητο από 1,5 έως 2,5 πόντους, ανάλογα με το μοντέλο.   

Για την καμπίνα, η Brabus διαθέτει πολυτελή δέρματα και Alcantara στις επενδύσεις, καθώς και ξύλινες και ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις στο σαλόνι. Μεταξύ των άλλων στοιχείων aftermarket περιλαμβάνονται αλουμινένια πεντάλ, αλουμινένια χερούλια στις πόρτες και φωτιζόμενα «πατήματα» στα πλευρικά μαρσπιέ. Επιπλέον, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν σύστημα multimedia τελευταίας γενιάς που υποστηρίζεται από Apple TV, δύο 15,6ιντσες οθόνες LCD, player Blu-Ray ή/και δέκτη DVBT.  

Προφανώς μιας και μιλάμε για Brabus, το μοτέρ δεν έμεινε ανέγγιχτο. Το κιτ PowerXtra D4, που συνδέεται στην ECU του αυτοκινήτου με τη χρήση καλωδίωσης plug and play και χωρίς να απαιτείται αναπρογραμματισμός της μονάδας, ανεβάζει το 4κύλινδρο μοτέρ ντίζελ κατά 45 PS και 7,1 kgm. Η έξτρα ισχύς καθιστά ικανή τη V 250 BlueTEC να επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 8,8” και να πιάνει στην ευθεία τα 210 km/h.

[Πηγή Brabus]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube