Lamborghini Aventador με 1.300 άλογα ξηλώνει την άσφαλτο [video]

Lamborghini Aventador με 1.300 άλογα ξηλώνει την άσφαλτο [video]

Αυτή η Lamborghini Aventador έχει σχεδόν τη διπλάσια δύναμη από αυτή με την οποία την προικίζει το εργοστάσιο.

Η Lamborghini Aventador είναι έτσι κι αλλιώς ένα πραγματικό θηρίο. Ένα ακραίο supercar, με κτηνώδες εκτόπισμα στο δρόμο, ήχο που γκρεμίζει βουνά και δύναμη που εξαντλεί τα όρια της σωματικής αντοχής των επιβατών όταν κινείται στο όριο. Ακόμη και σε ευθεία γραμμή. 

Το κιβώτιο μονού συμπλέκτη στο οποίο επιμένει η Lamborghini είναι ελαφρύ και πιο μαζεμένο σε διαστάσεις, αλλά στο πρόγραμμα Corsa είναι μια πραγματική δοκιμασία. Τραντάζεται όλο το αυτοκίνητο, νομίζεις ότι κάτι θα σπάσει. Μαζί και ο αυχένας σου. Κάθε αλλαγή έχει μια πρωτόγονη αίσθηση ωμής βίας. Και όλα αυτά, με… μόλις 700 άλογα. Φανταστείτε τι γίνεται μέσα σε αυτή την Aventador της GAD Motors, η οποία με την χρήση ενός διτούρμπινου κιτ έχει βγάλει από τον ιταλικό (ή μήπως γερμανικό;) V12 1.300 άλογα.

Δείτε ακόμη Δοκιμάζουμε Lamborghini Aventador LP700-4 [video]

Όπως βλέπουμε και στο video, το αυτοκίνητο ξεφτύλιζει κάθε έννοια πρόσφυσης. Καπνίζει τα πίσω λάστιχα διαστάσεων 335/30 R20 λες και είναι 15άρια της σειράς. Τα «ανοίγματα» που βλέπουμε είναι στο χιλιόμετρο, με το χρόνο στα 500 m να είναι αυτός που μετρά για την κατάταξη. Η συγκεκριμένη Aventador κάνει χρόνο 16,1”, στο επίπεδο της Bugatti Veyron.

Πηγή Carscoops
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube