Kangu-Rolls με “Overdose” body-kit και 717 PS! [video]

Kangu-Rolls με “Overdose” body-kit και 717 PS! [video]

Οι παραδοσιακοί πελάτες της Rolls-Royce θα πάθουν εγκεφαλικό με αυτή τη βελτιωμένη Wraith της SPOFEC.

Η βελτιωτική φίρμα SPOFEC του Novitec Group ασχολείται αποκλειστικά με Rolls-Royce! Εδώ κάνει τα μαγικά της πάνω σε μια Wraith, και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, όπως και να το δει κανείς.

Η εν λόγω Wraith έχει ένα νέο body-kit που ονομάζεται Overdose” (όνομα και πράμα…) και φαρδαίνει το αμάξωμα κατά 13 cm στο πίσω μέρος, με επεκτάσεις των φτερών από ανθρακόνημα για να καλυφθούν οι τροχοί 22 ιντσών με τα θηριώδη λάστιχα.

Ο βελτιωτής έχει επέμβει και στην αεροδυναμική, με μπροστινή ποδιά, πλαϊνές «φούστες» και πίσω σπόιλερ, όλα από κάρμπον. Επιπλέον, η SPOFEC λέει ότι προσφέρει και κάμποσες επιλογές εξατομίκευσης για το εσωτερικό – πέρα από τις πολλές επιλογές (και τα διάφορα αξεσουάρ) που διαθέτει η ίδια η Rolls-Royce.

Πακέτο με το OTT body-kit πάει και η σπορ ανάρτηση με ηλεκτρονικό σύστημα CAN-Tronic που μειώνει κατά 40 mm την απόσταση από το έδαφος σε ταχύτητες κάτω από τα 140 km/h. Τα φρένα είναι με κάρμπον-κεραμικούς δίσκους των 405 mm μπροστά και 395 mm πίσω.

Δεν θα μπορούσε βέβαια να ξεφύγει από τις περιποιήσεις ο V12 των 6,6 λίτρων με τα δύο τούρμπο. Χάρη στον Plug & Play εγκέφαλο N-TRONIC κερδίζει 85 PS και 186 Nm ροπής για να φτάσει τους 717 PS/5.600 rpm και τα 100,5 kgm/1.800 rpm. Έτσι, η επίδοση στο 0-100 km/h έχει βελτιωθεί από τα 4,4” στα 4,2” ενώ η τελική ταχύτητα παραμένει ηλεκτρονικά περιορισμένη στα 250 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube