Jeep Wrangler για 60 χιλιάρικα αξίας ή υπερβολής;

Jeep Wrangler για 60 χιλιάρικα αξίας ή υπερβολής;

Για την αξία μπορούμε να σας το εγγυηθούμε. Το Wrangler ακόμα και στοκ δεν το σταματά τίποτα παρά μόνο η… άσφαλτος. H υπερβολή, ως τέτοια, συνήθως είναι «ανεκτίμητη».

Η τυπική αποστολή ενός Jeep Wrangler είναι να βολοδέρνει στα βουνά με αξιώσεις, αδιαφορώντας για το τι κάνει στο δρόμο. Αλλά αυτό το Jeep βρίσκεται μακριά από αυτό που θα ονομάζαμε τυπικό Wrangler. Πολύ μακριά…

Για όσους το είδαν και λύγισαν, μπορούν να το βρουν καταχωρισμένο προς πώληση στο eBay από την Voltron Motors, φορώντας το βλετιωτικό πακέτο της εταιρείας, υπό την ονομασία «Prestige Intimidator». Το πακέτο του εκφοβιστή κύρους περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό από οπτικές αναβαθμίσεις και τροποποιήσεις, καθώς και μια πληθώρα βελτιώσεων που ενισχύουν τις επιδόσεις του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τρελό 6τροχο Jeep Wrangler Tomahawk

Στο κοσμητικό τομέα, τον κυρίαρχο ρόλο σαφώς και κατέχει το μοναδικό bodykit για αναμόρφωση του αμαξώματος εμπρός και πίσω, τεράστια φούσκα στο καπό, ζάντες με μπλε και άσπρο φινίρισμα και ένα σετ από τεράστια λάστιχα και υπερμεγέθη τακούνια «βαριάς έλασης».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Jeep: Πιθανό ένα υβριδικό Wrangler

Όσον αφορά τις δυνατότητες, το αυτοκίνητο έφαγε lift τέσσερις ίντσες (κάτι παραπάνω από δέκα πόντους), φόρεσε αμορτισέρ Fox Racing εμπρός πίσω, ενώ μέσα την ηχητική υποστήριξη των επιβατών ανέλαβαν ηχεία της Alpine και το αναβαθμισμένο navigation παίζει τώρα με Apple CarPlay. Το σαλόνι είναι ντυμένο με άσπρο και μπλε δέρμα, με καπιτονέ γαζί ψηλά στην πλάτη και εμπρός στο έδρανο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Το Jeep Wrangler που έγινε υποβρύχιο [video]

Η τιμή ενός στοκ Jeep Wrangler Sport στην Αμερική ξεκινά από τα 24 χιλιάρικα, ωστόσο η Voltron με τις αναβαθμίσεις της το κοστολογεί 2,5 φορές επάνω, στις $59.900.

Ώπα, ρε μάστορα! Με 60 χιλιάρικα στις ΗΠΑ βρίσκεις αμάξι που την ανάβαση των Ιμαλαΐων την έχει για μπρέκφαστ. Θα μου πεις όχι τόσο μπάνικο. Και πάλι δίκιο θα ’χεις.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube