Η Cam-Shaft κάνει την BMW M4 πανίσχυρη και μοναδική

Η Cam-Shaft κάνει την BMW M4 πανίσχυρη και μοναδική

Η αγορά μιας BMW M4 από την γκάμα της 4 Series Coupé γίνεται κατά κύριο λόγο για την ισχύ της. Ε, στην Cam-Shaft δεν της φτάνει!

Για όποιον θα ήθελε παραπάνω άλογα από τα 431 που βγάζει το στοκ 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά μοτέρ TwinPower Turbo, αρκεί να πεταχτεί μέχρι την Cam-Shaft για βελτίωση στο Level 1.

H επέμβαση του Γερμανού βελτιωτή ανεβάζει το μοτέρ στους 520 PS και τη ροπή στα 74,4 kgm (από 56), εκτοξεύοντας το αυτοκίνητο στα 100 km/h από στάση σημαντικά κάτω από τα 4,1” της στοκ M4 –για το μοντέλο με το 7άρι σασμάν DCT. Γι’ αυτή τη βελτίωση πρώτου σταδίου, η Cam-Shaft ζητά €2.199, ενώ άλλες €2.900 θα χρειαστεί να καταβάλει όποιος επιλέξει το καζανάκι και τη μπούκα από τιτάνιο, της εξάτμισης από τον Akrapovic.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε την BMW M4 στην πίστα [video]

Για το πάτημα της M4 αναλαμβάνουν ελατήρια της KW με ρυθμιζόμενο ύψος που τη χαμηλώνουν από μισό μέχρι τρεις πόντους, ενώ διατηρείται παράλληλα ενεργή η προσαρμοζόμενη λειτουργία των αμορτισέρ. Επέμβαση που στοιχίζει 699 ευρώ. Το πακέτο συμπληρώνεται από 21ιντσες ζάντες της BBS, με λάστιχα 245/30 εμπρός και 295/25 πίσω. Το αυτοκίνητο που βλέπετε έχει επιπλέον χρέωση €2.000 για τη γκρι ματ βαφή, όπως αυτή που βάφουν τα πολεμικά πλοία. Φαιόν, για τους υπηρετήσαντες στο Πολεμικό Ναυτικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ BMW M3/M4 Coupé με 560 PS από την G-Power

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube