Hyundai Santa Fe Sport Concept στη SEMA

Hyundai Santa Fe Sport Concept στη SEMA

Η Hyundai συμπυκνώνει ό,τι παλαβό έχει ξαναδείξει και ότι τέτοιο έχει στα ντουλάπια της σε αυτό το Santa Fe Sport Concept.

Η ετήσια συνάντηση στο Las Vegas, στην έρημο της Nevada, θα στεγάσει εκατοντάδες εξατομικευμένα, τροποποιημένα και βελτιωμένα αυτοκίνητα και οι κατασκευαστές άρχισαν ήδη να επισκοπούν τα πρότζεκτ τους.

Η Hyundai ετοιμάζεται να εμφανιστεί δυναμικά με το Rockstar Energy Moab Extreme Santa Fe Sport Concept. Ένα «όχημα», εξέλιξη του παρόμοιου περυσινού, που όπως λέει το όνομά του σχεδιάστηκε για να αντέξει στις ακραίες απαιτήσεις της ερήμου Moab, στη Utah. Και όπως επίσης λέει το μακρινάρι όνομά του, κατασκευάστηκε από τη Rockstar Energy , ενσωματώνοντας πληθώρα από τροποποιήσεις για να αντέχει σε σεληνιακό τερέν.

Το Hyundai Santa Fe Sport έφαγε ένα καλό ψήλωμα χάρη στην ανάρτηση coilover της KING, με 2,5ιντσα αμορτισέρ με εσωτερικό bypass και ξεχωριστό ρεζερβουάρ. Πατά δε πάνω σε 17άρες ζάντες off-road της KMC με ασφάλειες που φορούν λάστιχα Baja MTZ της Mickey Thompson, διάστασης 35x12.50 R17. Προφανώς θα υπάρχει και ενίσχυση της ισχύος του μοτέρ, αφού αναφέρονται στοιχεία όπως το ιντερκούλερ, η downpipe, δοχείο επιστροφής, δοχείο διαστολής από τη Mishimoto. Η AEM συνεισέφερε στο πρότζεκτ με μια καινούργια εισαγωγή, ενώ η MagnaFlow θα διαθέσει την εξάτμιση.

Το Rockstar Performance Garage θα κάνει φυσικά τα μαγικά του εφοδιάζοντας εξωτερικά το Santa Fe Sport με γλίστρες, προφυλακτήρες με βίντσι της Warn και περιστρεφόμενο κλειδί  Factor 55, καθώς και κάστομ ράγες οροφής με φωτισμό Bulldog LED. Ακόμη, το αυτοκίνητο διαθέτει υγρό σύστημα της Nitrous Express για άμεση ισχυρή απόδοση όταν αυτό χρειαστεί.

Υπομονή λοιπόν, μέχρι το SEMA Show 2017 να ανοίξει τις πύλες του για τέσσερις ημέρες, από τις 31 Οκτωβρίου μέχρι τις 3 Νοεμβρίου, οπότε και θα το καλύψουμε με μεγάλα ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube