H Vanessa Schmitt, Miss Tuning 2018, φωτογραφίζεται για ημερολόγιο στην Ιταλία [video]

H Vanessa Schmitt, Miss Tuning 2018, φωτογραφίζεται για ημερολόγιο στην Ιταλία [video]

Αυτά είναι τα 15α γενέθλια του Ημερολογίου Miss Tuning 2018, οπότε εμείς ας γνωρίσουμε την Tuning World Bodensee 2018 για τη χρονιά που μας έρχεται.

To στιλ για το Ημερολόγιο Τuning 2018 με τη Vanessa πρωταγωνίστρια μας αρέσει. Ώπα! Μην βιάζεστε! Δεν έχει σεξιστικό άρωμα η παρατήρησή μας αυτή.

Και τούτο, διότι παρόλο που οι εκδότες θα μπορούσαν να γεμίσουν τις σελίδες του με κραυγαλέες βελτιώσεις της Liberty Walk με Ferrari και Lamborghini, επέλεξαν να απαθανατίσουν αυτοκίνητα που ο καθένας θα μπορούσε να βάλει στο χέρι.

Το όνομα της Tuning World Bodensee 2018, όπως ήδη διαβάσατε, είναι Vanessa Schmitt και πρόκειται φυσικά για μια νεαρή ξανθή Γερμανίδα. Και όπως συνήθως, θα εμφανιστεί στο ημερολόγιο της επόμενης χρονιάς. Η 21χρονη Γερμανίδα κατάγεται από την πόλη Bruchsal και πήρε το στέμμα της, επικρατώντας μεταξύ άλλων ένδεκα κοριτσιών στα τελικά καλλιστεία που έγιναν την 1η Μαΐου. Οι οργανωτές υποσχέθηκαν στην Vanessa ένα χρόνο jet-set με πολλές εκδηλώσεις VIP, συν τα κλειδιά ενός νέου Nissan Micra. Βαρετό αυτοκίνητο, ακόμη και σε επίπεδο επικοινωνίας, για μια tuning queen, αλλά αυτό είναι! Τι να κάνουμε;

«Δεν περίμενα να νικήσω. Είχα άλλη κοπέλα στο μυαλό μου για φαβορί. Όταν το νικητήριο νούμερο ανακοινώθηκε, δυσκολευόμουν να το πιστέψω. Ακόμα τρέμω ολόκληρη», δήλωσε η Vanessa.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Τα αυτοκίνητα του Hugh Hefner [video]

Το ημερολόγιο 2018 ανατέθηκε στο φωτογράφο του Playboy, Andreas Reiter, στην ιταλική επαρχία της Pescara, στην ακτή της Αδριατικής. Μεταξύ των αυτοκινήτων που επελέγησαν, μπορούμε να δούμε και την πρόσφατη γενιά του VW Polo. Και μάλιστα σε μια χαριτωμένη έκδοση, με έντονο κίτρινο χρώμα, χαμηλωμένη ανάρτηση και σπέσιαλ ζάντες. Μπορούμε ακόμη να δούμε την πρώτη γενιά του MINI Clubman με ανθρακονημάτινο καπό και τεράστιο σπόιλερ, χρυσαφί ζάντες PUR και παλαβή γωνία κάμπερ. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσο κι αν ψάξεις στη Βενετία, όπου έγινε η φωτογράφηση, δεν πρόκειται να βρεις δεύτερο τέτοιο αυτοκίνητο.

Η SEAT αντιπροσωπεύεται επίσης στο Ημερολόγιο Miss Tuning 2018 από ένα Leon πρώτης γενιάς και το πρόσφατα καταργημένο Ibiza SC. Αλλά η πιο hot και ενδιαφέρουσα φωτογραφία είναι με την Vanessa ξαπλωμένη στο ξύλινο ντεκ ενός βενετσιάνικου ταξί. Και μάλιστα δείχνει τόσο σέξι όσο και τα διαφημιστικά σποτάκια της Peroni με την μπίρα Nastro Azzuro –χωρίς βέβαια την ποιότητα ενός στόρι, όπως το «Vita al Mare».

Ωστόσο και παρά το Micra που κέρδισε, το αγαπημένο αυτοκίνητο της Vanessa είναι ένα MINI με έντονα προεξέχοντες τροχούς και φωτεινό κόκκινο χρώμα. Ένα τρόπον τινά hot rod που μας κάνει κι εμάς. Επίσης είναι συνεπαρμένη με την πόζα της παρέα με μια μοτοσικλέτα κρος, καθώς η Vanessa δηλώνει παθιασμένη με την… ιππασία.

Αυτά λοιπόν είναι τα 15α γενέθλια του Ημερολογίου Miss Tuning 2018 και πλέον περιμένουμε με αγωνία το 2019!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube