H Je Design βελτιώνει το Cupra Ateca

H Je Design βελτιώνει το Cupra Ateca

Αυξημένη απόδοση 360 PS από τον 2,0 TSI με θετικό αντίκτυπο στις επιδόσεις του SUV

H Je Design παρουσίασε ένα νέο βελτιωτικό πακέτο για το Cupra Ateca που περιλαμβάνει μια σειρά από αισθητικές και μηχανολογικές επεμβάσεις.

Το τετρακίνητο C-SUV επιδόσεων φορά τον υπερτροφοδοτούμενο 2,0 TSI ο οποίος χάρη στη ρύθμιση του ECU από την Je Design αποδίδει 360 PS (+60 PS) και 45,9 kgm ροπής (+5,1 kgm) όταν τροφοδοτείται με καύσιμο 98 οκτανίων. Η αυξηση της ισχύος έχει ως αποτέλεσμα αρκετά βελτιωμένες επιδόσεις με επιτάχυνση 0-100km/h σε 4,8" (-0,4") και τελική ταχύτητα 259 km/h (+12 km/h). Επιπλέον, η ανάρτηση έχει χαμηλώσει κατά 30 mm χάρη σε νέα ελατήρια για χαμηλότερο κέντρο βάρους και καλύτερο κράτημα.

Αισθητικά, το Ateca απέκτησε επεκτάσεις στα φτερά που καλύπτουν τους μεγαλύτερους και φαρδύτερους τροχούς 19" ή και 20" με ελαστικά 275/30 R20 και μια επιλογή από ζάντες. Εξάλλου, το εργοστασιακό bodykit της έκδοσης Cupra ήταν αρκετά επιθετικό για να υποστηρίξει τον σπορ χαρακτήρα (και το αντίστοιχο έμβλημα) του SUV.

Όλα τα εξαρτήματα της Je Design κοστίζουν €7.103 (χωρίς τους φόρους και το κόστος της τοποθέτησης) ενώ μαζί με την αύξηση ισχύος του κινητήρα η τιμή ανεβαίνει στα €9.093 (αναλυτικός τιμοκατάλογος).

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube