Ford Transit: Ο διάβολος στο κορμί του! [videos]

Ford Transit: Ο διάβολος στο κορμί του! [videos]

Μοιραστείτε μαζί μας τον ήχο και τις δυνατότητες αυτού το διαβολικού Transit με μοτέρ V8 από BMW M5.

Υπάρχει άραγε κάτι πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό από το να βλέπεις ένα ταπεινό λεωφορειάκι να πηγαίνει με ανάποδο τιμόνι;

Όταν τα παιδιά από το Transit Center θέλησαν να τσεκάρουν το νέο σετ από τις ενισχυμένες πλήμνες της Trateo, γνώριζαν σαφώς τι δοκιμή θα έκαναν. Ο περιώνυμος Ευρωπαίος ντρίφτερ Maciej Polody στο τιμόνι της έβδομης γενιάς Ford Transit που το γνωρίζουμε από το 2011 ως «Drift Bus» ανέλαβε τη διεκπεραίωσή της, αλλά και να μας δείξει τι μπορεί να κάνει. Στη χιονισμένη πίστα!



Για όσους δεν έχουν υπόψη τους ποιο και τι είναι το διαβολικό αυτό Transit να τους φρεσκάρουμε τη μνήμη, αναφέροντας ότι φορά ένα μοτέρ V8 από BMW M5. Κινητήρας που το κάνει μακράν το πιο διασκεδαστικό σε αυτή την πολωνέζικη πίστα rallycross από οποιοδήποτε άλλο Transit και όχι μόνο.

Αλλά για να σας (ξανά)θυμίσουμε το διαβολικό αυτό λεωφορειάκι, πάμε πίσω στο 2011, οπότε και ο Marcin Wicik πρωταθλητής rallycross  αφού αναλώνεται σε μερικά ντόνατ, στη συνέχεια γυρίζει όλην την πίστα με τις πάντες. Τέλεια!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube