Ένα ξεχωριστό Land Rover Defender 110 από την Arkonik

Ένα ξεχωριστό Land Rover Defender 110 από την Arkonik

To προσεγμένο restomod NEO D110 πουλήθηκε στις ΗΠΑ έναντι $145.000!

Η Arkonik με έδρα το Somerset στη Μ.Βρετανία, είναι γνωστή για τις ανακατασκευές που κάνει σε κλασσικά Land Rover Defender κατά παραγγελία, προσθέτοντας σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού και νέα μηχανικά μέρη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το τελευταίο της δημιούργημα, NEO D110, το οποίο κόστισε σε πελάτη από τις ΗΠΑ $145.000.

NEO D110

Το μοντέλο βασίζεται σε ένα Land Rover Defender 110 station wagon (1989), του οποίου τα μέρη ανακατασκευάστηκαν πλήρως και στη συνέχεια εξοπλίστηκε με ένα νέο βενζινοκινητήρα V8 3,5 λίτρων.

Η εξωτερική απόχρωση Santorini Black συνδυάζεται όμορφα με τις ζάντες Kahn Defend 1983 που φορούν εκτός δρόμου ελαστικά BFGoodrich KO2. Οι υπόλοιπες αισθητικές επεμβάσεις αφορούν την ασημί γρίλια Zambezi Silver KBX και τις ασορτί εσοχές στο καπό, την επιγραφή Land Rover στη μάσκα και το έμβλημα Defender Swoosh στο πίσω μέρος.

NEO D110

Στο εσωτερικό το NEO D110 έχει νέα θερμαινόμενα καθίσματα Elite Sports για οδηγό και συνοδηγό, premium καθίσματα για τη μεσαία σειρά και δύο ακόμα αναδιπλόυμενες θέσεις στον χώρο αποσκευών. Οι επενδύσεις Diamond Black XS leather στα καθίσματα, το ξύλινο τιμόνι Evander 15", το μαύρο σουέτ στην οροφή και οι δερμάτινες επενδύσεις σε πόρτες και επιλογέα ταχυτήτων διαμορφώνουν μια ελκυστική εικόνα στην καμπίνα. Τέλος, το ηχοσύστημα της Pioneer με οθόνη αφής, κάμερα οπισθοπορείας και υποστήριξη Apple CarPlay ενσωματώνει όλες τις ψηφιακές λειτουργίες της σύγχρονης εποχής.

Σύμφωνα με την Arkonik, ο νέος ιδιοκτήτης αγαπούσε τα Defender από όταν ήταν παιδί και σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το νέο του απόκτημα σε ταξίδια για camping στα βουνά με τους γιους του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube