Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μια Mustang 820 PS

Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε μια Mustang 820 PS

H Modern Muscle Design σε συνεργασία με την Chip Foose βελτίωσε το ένα και μοναδικό MMD by Foose Ford Mustang 2015 των 820 PS και το βγάζει σε κλήρωση.

Η συνεργασία της Modern Muscle Design με τη Foose αποτελεί προάγγελο σημαντικών πραγμάτων και ένα από τα καλύτερα είναι η δυνατότητα να κερδίσεις αυτή την όμορφη Mustang 5.0 V8 GT Fastback το καλοκαίρι που μας έρχεται στο AmericanMuscle Mustang Show στην Pennsylvania.

Αυτός κι αν είναι λόγος για να ξεκουβαλήσεις από την Ελλάδα για ένα ταξιδάκι μέχρι τα States. Από σήμερα κιόλας μπορείς να μπεις στο AmericanMuscle website και αν το όνομά σου κληρωθεί, τότε η MMD θα σε «πετάξει» μέχρι το Show τον Αύγουστο και η Foose θα σου παραδώσει προσωπικά το αυτοκίνητο. Η προϋπόθεση βέβαια είναι να είσαι κάτοικος ΗΠΑ ή Καναδά (φτου!) διότι η φόρμα εγγραφής έχει επιλογή μόνο αυτές τις χώρες. Αλλά αν έχεις συγγενείς για να δηλώσεις κατοικία στην Αμερική ή στον Καναδά, ίσως τα πράγματα σου χαμογελάσουν.

Κάνεις δεν κάνεις αίτηση όμως δώσε μας την προσοχή σου. Ο 5λιτρος κινητήρας V8 Coyote ανεβαίνει κατά 380 PS με τη χρήση ενός τροποποιημένου 2,9λιτρου κομπρέσορα twin-screw Whipple από την Bama Performance. Από τη στιγμή που όλο αυτό το ιπποφορβείο περνά στον ανθρακονημάτινο άξονα μετάδοσης, η MMD λέει ότι τουλάχιστον 660 από τα άλογα καταλήγουν για να γυρίσουν τους 20άρηδες τροχούς με τις ζάντες της Foose.

Αν έχεις όμως μια Mustang και θα ήθελες να τη φτιάξεις παρόμοια, υπάρχει μια ποικιλία ανταλλακτικών που φτιάχτηκαν για το muscle car του Μπλε Οβάλ και θα είναι διαθέσιμα από αυτό το καλοκαίρι. Ανταλλακτικά που θα διατίθενται από τη Foose και θα περιλαμβάνουν τις εισαγωγές του καπό και τις πλευρικές, τα πλευρικά μαρσπιέ και το σπλίτερ στο εμπρός σπόιλερ. Η Mustang που θα δούμε στο AmericanMuscle Show θα φορά ακόμη σπορ ανάρτηση της Vogtland και cat-back εξάτμιση της Magnaflow Competition.

[Πηγή Modern Muscle Design -MMD]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube