BMW i5 M Performance, αναμένοντας την ηλεκτρική M5

BMW i5 M Performance, αναμένοντας την ηλεκτρική M5

Όπως τα θερμικά σπόρτσκαρ του Μονάχου, έτσι και η νέα BMW i5 μπορεί να ντυθεί με υποβλητικά αξεσουάρ από τον κατάλογο M Performance.

BMW i5 M Performance

Η νέα BMW 5 Series είναι άμεσα διαθέσιμη σε 100% ηλεκτρική έκδοση, που αναμενόμενα ονομάζεται BMW i5.

Η γερμανική μπερλίνα για τον ανοιχτό δρόμο διατίθεται επίσης στην εκρηκτική έκδοση M60xDrive με ισχύ 601 ίππων. Το κοσμητικό μέρος της πάει αντάμα με την αποτελεσματικότητα στον δρόμο, οπότε η βαυαρική φίρμα κατάρτισε ειδικά γι’ αυτήν έναν νέο κατάλογο αξεσουάρ M Performance.

Η BMW i5 M Performance δεν διαφοροποιείται σε επιδόσεις από τη στάνταρ i5

BMW i5 M Performance

Όπως επίσης και στα θερμικά μοντέλα της φίρμας, η εκκεντρικότητα των αξεσουάρ έρχεται σε αντίθεση με την σχεδόν καταθλιπτική νηφαλιότητα της ηλεκτρικής μπερλίνας. Αξεσουάρ που φροντίζουν να ανεβάσουν την απήχηση του αυτοκινήτου στα μάτια των δυναμικών οδηγών για να τους… αποπλανήσουν.

Το πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από πρόσθετα από ανθρακονήματα, περιλαμβανομένου ενός προεξέχοντος διαχύτη.

BMW i5 M Performance

Μην περιμένετε βέβαια ενίσχυση της απόδοσης, οπότε οι επιδόσεις μένουν αμετάβλητες για την BMW i5 M Performance.

Νέες ζάντες συμπληρώνονται επίσης από διακοσμητικές λωρίδες με σήματα «M Performance» για να υπογραμμίσουν καλύτερα τις δυναμικές φιλοδοξίες του BMW i5. Και υπάρχει διαθέσιμο ένα νέο σύστημα πέδησης που αποτελείται από αεριζόμενους δίσκους με 6πίστονες δαγκάνες εμπρός.

BMW i5 M Performance

Για τα υπόλοιπα δεν αλλάζει τίποτα. Το ζευγάρι των ηλεκτρομοτέρ φτάνει σε ισχύ τα 601 άλογα και σε ροπή τα 820 Nm. Τα 0-100 km/h χρειέζονται χρόνο σε 3,8”, επίδοση που τοποθετεί την BMW i5 στα μέτρα ενός Audi e-Tron GT. Οι αεροδυναμικές αλλαγές δεν θα πρέπει να επηρεάζουν την ανακοινωθείσα αυτονομία των 516 km.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube