Αναβάθμιση «Falcon» για τις BMW X6 από την AC Schnitzer

Αναβάθμιση «Falcon» για τις BMW X6 από την AC Schnitzer

H AC Schnitzer παρουσίασε στο Σαλόνι Τuning του Essen, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το πρόγραμμα αναβάθμισης «Falcon» ειδικά σχεδιασμένο για τις BMW X6.

Το πρόγραμμα βελτίωση «Falcon» ξεκινά με την τοποθέτηση ενός αεροδυναμικού body kit στο SAV της BMW, την X6, που περιλαμβάνει κάρμπον «φούστα» εμπρός, διαχύτη πίσω, ανθρακονημάτινη πτέρυγα πίσω, ανθρακονημάτινους πλευρικούς καθρέφτες και ανθρακονημάτινες διακοσμήσεις στο πίσω μέρος των πλευρικών μαρσπιέ.

Το κοσμητικό πακέτο και αυτό του αμαξώματος ολοκληρώνεται με διπλές εισαγωγές αέρα, ζάντες ελαφρού κράματος σε διαστάσεις 20-22 ίντσες με φινίρισμα ματ ανθρακί και διχρωμία. Με επιπλέον κόστος διατίθεται και κιτ χαμηλώματος 1,5-2 πόντων.

Στη καμπίνα, η BMW X6 Falcon φορά αλουμινένια πεντάλ και footrest, πατάκια του βελτιωτή και ειδική υποδοχή τοποθέτησης στην κεντρική κονσόλα για το κλειδί. Ακόμη διατίθενται σπορ συστήματα εξατμίσεων, είτε πρόκειται για βενζινοκίνητη Χ6 είτε για ντίζελ που μαζί με την αναβάθμιση του μοτέρ ανεβάζουν τη μέγιστη ισχύ στην γκάμα ως εξής:

30d από 258 PS σε 309 PS
40d από 313 PS σε 360 PS
35i από 306 PS σε 360 PS
50i από 450 PS σε 525 PS
X6 M από 575 PS σε 650 PS

Η νέα BMW X6 Falcon θα βρίσκεται στο σταντ της AC Schnitzer μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου μαζί με το αστέρι του Γερμανού βελτιωτή την BMW 150d με το μοτέρ της M550d.

[Πηγή AC Schnitzer]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube