SsangYong Motors: Παράθυρα με σύστημα αφής

SsangYong Motors: Παράθυρα με σύστημα αφής

Η κορεατική εταιρεία αναφέρει ότι θα παρουσιάσει τη νέα τεχνολογία μέχρι το τέλος του έτους.

Η SsangYong σχεδίασε το πρώτο σύστημα για έλεγχο των παραθύρων μέσω της αφής, επιτρέποντας στους επιβάτες ενός αυτοκίνητου να ανοιγοκλείνουν τα παράθυρα με ένα ακούμπημα από το χέρι.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της κορεατικής φίρμας, που από το 2011 το 70% των μετοχών της ανήκει στην ινδική Mahindra, το κοινό θα πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι το τέλος του έτους για να δει τη νέα αυτή τεχνολογία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το SsangYong Tivoli 1.6 e-XGi A/T

Επιπλέον, η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι μία από τις πολλές που προτάθηκαν από το Τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης της Ssangyong και που τελικά πήραν το πράσινο φως της παραγωγής.

Το αφεντικό της SsangYong Choi Jong-sik ανέφερε: “Η εταιρεία μας θα συνεχίσει να εξελίσσει προϊόντα επόμενης γενιάς που θα απαντούν στις ανάγκες του κοινού και θα θεσπίσουν τις νέες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Δοκιμάζουμε το SsangYong Tivoli D16T 4WD A/T

Παρά το γεγονός ότι η SssangYong ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη εταιρεία που παρουσιάζει μια τέτοια τεχνολογία, υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που ασχολούνται και ερευνούν παρόμοιες τεχνολογίες. Πέρσι για παράδειγμα, η Jaguar Land Rover είχε παρουσιάσει κάτι παρόμοιο, ενώ πριν μερικά χρόνια η GM είχε παρουσιάσει πίσω παράθυρα που παρουσίαζαν διάφορες πληροφορίες και λειτουργούσαν σαν οθόνη αφής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube