Σειριακά LED φλας για το νέο Audi A8

Σειριακά LED φλας για το νέο Audi A8

Η Audi δημοσιοποίησε νέες λεπτομέρειες για το νέο A8 2014 που θα αποκαλύψει on line στις 21 Αυγούστου.

Λίγες εβδομάδες πριν ντεμπουτάρει επίσημα στο Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο και σε avant première on line στις 21 Αυγούστου, το νέο A8 αποκαλύπτει μερικές από τις λεπτομέρειές του.

Η πιο εντυπωσιακή από τις αποκαλύψεις αποτελούν τα νέα φλας που απαρτίζονται από 18 LED στα εμπρός φώτα και από 24 στα πίσω. Όταν ανάβεις το φλας, οι διοδικές λυχνίες ανάβουν σειριακά, από μέσα προς τα έξω, και για την επιλεγμένη αλλαγή κατεύθυνσης. Η Audi υποστηρίζει ότι τα φλας LED «έχουν τo απαραίτητο δυναμικό για να αναβαθμίσουν την οδική ασφάλεια», καθώς «εμφανίζουν ένα οπτικό σήμα που γίνεται αντιληπτό ξεκάθαρα και γρήγορα».

Εκτός από τα νέα φλας, το φρεσκαρισμένο Audi A8 θα χρησιμοποιεί εμπρός φανάρια Matrix LED με 25 ξεχωριστές διοδικές λυχνίες που θα μπορούν να ανάβουν, να σβήνουν ή να μεταβάλλουν τη λαμπρότητά τους ανεξάρτητα και ανάλογα με τις φωτιστικές και οδικές συνθήκες. Το νέο Α8 στις υπόλοιπες εξωτερικές αλλαγές του θα περιλαμβάνει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα, καθώς και νέες μπούκες εξατμίσεων. 

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube