ΜΙΝΙ: Ακόμα περισσότερη εξατομίκευση μέσω 3D printing

ΜΙΝΙ: Ακόμα περισσότερη εξατομίκευση μέσω 3D printing

Με τη βοήθεια της εν λόγω τεχνολογίας, το προσωπικό στοιχείο στον έξτρα εξοπλισμό των ΜΙΝΙ θα είναι πιο έντονο από ποτέ.

Η ΜΙΝΙ στρέφεται στην τεχνολογία του 3D printing προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της νέες δυνατότητες στο θέμα της εξατομίκευσης.

Το τελευταίο εξάλλου ήταν ανέκαθεν ένα από τα πιο σημαντικά σημεία στα σύγχρονα ΜΙΝΙ, γι’ αυτό και δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη που τώρα πάει στο επόμενο επίπεδο.

Από το 2018 λοιπόν, οι ιδιοκτήτες των νέων αλλά παλιότερων MINI θα μπορούν να διαλέγουν διακοσμητικά στοιχεία για το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του αυτοκινήτου τους μέσω ενός ειδικού configurator στα site της εταιρείας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για τα MINI

Τα στοιχεία αυτά θα αφορούν σε διακοσμητικά των εξωτερικών φλας, του ταμπλό, καθώς και ειδικά φώτα LED ή/και ενθέσεις σε συγκεκριμένα σημεία της καμπίνας. Για παράδειγμα για τις ενθέσεις αυτές θα μπορείς να διαλέξεις μεταξύ πέντε βασικών χρωμάτων, όμως θα μπορούν να απεικονίζουν κείμενα, εικόνες αλλά και να έχουν τελείως διαφορετική υφή.

Επίσης, όταν ανοίγεις την πόρτα τα LED φώτα θα μπορούν να προβάλλουν στο έδαφος διαφορετικά κείμενα, ενώ σε φωτιζόμενες ενθέσεις θα μπορεί να αναγράφεται κείμενο με το γραφικό χαρακτήρα του ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, να απεικονίζονται ειδικά γραφικά, ακόμα και σχηματισμοί αστέρων.

Προφανώς, όλα τα παραπάνω στοιχεία προαιρετικού εξοπλισμού έχουν περάσει τις απαραίτητες δοκιμασίες για να καλύπτουν τα στάνταρ που θέτει η εταιρεία σε ποιότητα, αντοχή στο χρόνο αλλά και ασφάλεια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Test drive: MINI Cooper D Countryman ALL4

Κάτι επίσης ενδιαφέρον είναι ότι τα στοιχεία αυτά θα αποστέλλονται στον ιδιοκτήτη, ο οποίος θα τα τοποθετεί μόνος του στο αυτοκίνητο. Ο χρόνος αναμονής προβλέπεται περίπου στον ένα μήνα από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία, ενώ μια σημαντική πληροφορία είναι ότι για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, η MINI έχει συνεργαστεί με τη Hewlett Packard.

[Πηγή: ΜΙΝΙ]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube