Το κλειδί του DS3 γίνεται και πιστωτική κάρτα

Το κλειδί του DS3 γίνεται και πιστωτική κάρτα

Ανέπαφες συναλλαγές με τη συνεργασία της τράπεζας Barclays

Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι εκτός από τις πιστωτικές ή τις χρεωστικές κάρτες, ανέπαφες συναλλαγές με τα περίφημα πλέον POS μπορούσαμε να κάνουμε και με τα smartphones. 

Τώρα η DS Automobiles κάνει ένα ακόμη βήμα και ανακοινώνει ότι το κλειδί του DS3 μπορεί και αυτό να χρησιμοποιείται για ανέπαφες συναλλαγές.
 
 
Σε συνεργασία με την τράπεζα Barclays, η DS έκανε μια μικρή τροποποίηση στο κλειδί του DS3 για να το μετατρέψει σε πιστωτική κάρτα, με την ενσωμάτωση ενός chip RFID. Εσείς αυτό που χρειάζεται να κάνετε είναι να πλησιάσετε το κλειδί σε ένα μηχάνημα POS και η συναλλαγή σας θα ολοκληρωθεί. Βέβαια, όπως γίνεται και με τις χρεωστικές κάρτες, η συναλλαγή αυτή είναι για μικροποσά.
Σίγουρα όμως αν έχετε ξεχάσει το πορτοφόλι σπίτι, μπορείτε με το κλειδί να βάλετε 20-30 ευρώ βενζίνη. 
 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: DS 3 Performance

Το συγκεκριμένο «αναβαθμισμένο» κλειδί θα διατίθεται δωρεάν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου με όλα τα DS3 στην έκδοση Connected Chic στο Ηνωμένο Βασίλειο
 
Πρόκειται επί της ουσίας για μια δοκιμή που θα δείξει κατά πόσο το σύστημα θα είναι αποδεκτό από τους καταναλωτές και αν μπορεί να ενσωματωθεί και σε άλλα μοντέλα ή και μάρκες. 
Μια εφαρμογή στο smartphone θα επιτρέπει στον κάτοχο του κλειδιού να παρακολουθεί τα έξοδα που πραγματοποιεί με αυτό, ενώ θα μπορεί και να το απενεργοποιήσει αν θέλει, σε περίπτωση για παράδειγμα που κάποιος χάσει τα κλειδιά του. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube