Jeep: Πιθανό ένα υβριδικό Wrangler

Jeep: Πιθανό ένα υβριδικό Wrangler

Απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το πνεύμα της εποχής, η Jeep σκέφτεται σοβαρά μια υβριδική έκδοση για το θρυλικό της μοντέλο.

Μπορεί ένα μεγάλο μέρος του φανατικού κοινού που έχει το θρυλικό Wrangler να μη χαρεί και πολύ από αυτή την εξέλιξη, όμως μια υβριδική έκδοση του μοντέλου μάλλον θα απογειώσει τις πωλήσεις του.

Αυτή την άποψη έχει ο επικεφαλής της εταιρείας, Mike Manley, και τη δήλωσε ερωτηθείς για το θέμα στο Σαλόνι του Ντιτρόιτ (NAIAS).

Δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία, όμως το πιθανότερο είναι ότι θα πρόκειται περισσότερο για ένα υβριδικό σύστημα που θα τονώνει την απόδοση και λιγότερο για ένα που θα υπόσχεται κορυφαία οικονομία.

Όπως και να έχει, θα αφορά στη νέα γενιά του μοντέλου που θα παρουσιαστεί το 2018 και σύμφωνα με τον Manley, θα εξακολουθήσει να είναι το σύμβολο της Jeep. Και -προφανώς- άμεσα αναγνωρίσιμο ως Wrangler, παρά την πιο σύγχρονη και αεροδυναμική του σχεδίαση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο 4κύλινδρο μοτέρ για το Jeep Wrangler με 300 ίππους

Υπάρχουν επίσης πληροφορίες που αναφέρουν πως το νέο μοντέλο θα κάνει αρκετή χρήση αλουμινίου για να μείωση του βάρους, καθώς και νέα γενιά κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, σε συνδυασμό με νέο 8άρι αυτόματο κιβώτιο.

Να σημειώσουμε επίσης ότι και επίσημα πλέον, η επερχόμενη γενιά του μοντέλου θα έχει και μια έκδοση pick-up.

[Πηγή: autoblog.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube