Η Volkswagen εστιάζει σε ένα μέλλον με μπαταρίες

Η Volkswagen εστιάζει σε ένα μέλλον με μπαταρίες

Η εταιρεία θα παρουσιάσει άμεσα τα πρώτα από τα επίσημα μελλοντικά της τεχνολογικά σχέδια, τα οποία είναι ως επί το πλείστον υβριδικά και ηλεκτρικά.

Στο CES 2016 (Consumer Electronics Show) που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως τις 9 Ιανουαρίου στο Las Vegas, η Volkswagen θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο με όλες τις εξελίξεις στην εκμετάλλευση της ηλεκτρικής ενέργειας για την κίνηση των καθημερινών, προσιτών αυτοκινήτων.

Η ανακοίνωση της εταιρείας κάνει λόγο για «προσιτή ηλεκτροκινητικότητα μεγάλης αυτονομίας» και ο επικεφαλής του τμήματος επιβατικών αυτοκινήτων της εταιρείας τη χαρακτηρίζει ως «πολύ σημαντική ανακάλυψη». Μια νέα πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη για απόλυτη συμβατότητα με πολύ εξελιγμένες μπαταρίες φαίνεται πως κρύβεται πίσω από αυτή τη δήλωση, ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν και οι ανεπίσημες πληροφορίες που έχετε ήδη διαβάσει και θέλουν τα μελλοντικά Volkswagen να υιοθετούν κατά κόρον μια εξελιγμένη και πιο αποδοτική υβριδική τεχνολογία. Απώτερος στόχος του εγχειρήματος αυτού δεν είναι άλλος από το να σβήσουν οι σκιές που έχει δημιουργήσει το dieselgate.

[Πηγή: Automotive News Europe, Volkswagen]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube