Η Nissan έφτιαξε το ρολόι του KITT

Η Nissan έφτιαξε το ρολόι του KITT

Ένα ειδικά σχεδιασμένο ρολόι κατασκεύασε η Nissan αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες Nismo.

Η Nissan είναι ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων που έφτιαξε ένα smartwatch ειδικά σχεδιασμένο για τους οδηγούς των Nismo εκδόσεων των μοντέλων της. Το Nissan Nismo Concept Watch είναι το πρώτο smartwatch που «ενώνει» τον οδηγό με το αυτοκίνητο και θα παρέχει στον οδηγό πολλές πληροφορίες, τόσο για το αυτοκίνητο όσο και βιομετρικά δεδομένα του.

Πιο συγκεκριμένα, τo νέο αυτό smartwatch δίνει την δυνατότητα στον οδηγό του να ενημερωθεί για την μέση ταχύτητα και κατανάλωση του αυτοκινήτου του, να έχει πρόσβαση στις επιδόσεις του σε μια πίστα, να δει τα βιομετρικά του δεδομένα, να είναι σε «επικοινωνία» με το αυτοκίνητό του και να λαμβάνει σημαντικά μηνύματα από την Nissan. Ακόμα, έχει την δυνατότητα να συνδεθεί και να σας ενημερώνει για όλες τις δραστηριότητες των φίλων σας σε όλες τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης ή να ανεβάζει τις δικές επιδόσεις με το Nismo σας.

Το Nismo SmartWatch διατίθεται σε τρία χρώματα, μαύρο, άσπρο και κόκκινο. Η σχεδίασή του έχει επηρεαστεί από το «Δαχτυλίδι» της Nismo και ξεχωρίζει για την λιτότητα, το φουτουριστικό σχέδιο και την εργονομία του. Η μπαταρία του είναι Λιθίου και φορτίζει μέσω θύρας micro-USB, με την διάρκεια της να φτάνει την μία εβδομάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube