Here: Ψηφιακοί χάρτες σε πραγματικό χρόνο

Here: Ψηφιακοί χάρτες σε πραγματικό χρόνο

Υπηρεσίες βάσει γεωγραφικής θέσης και εκτενώς αυτοματοποιημένη οδήγηση

Ευφυείς χάρτες σε πραγματικό χρόνο, υπηρεσίες βάσει γεωγραφικής θέσης και εκτενώς αυτοματοποιημένη οδήγηση: το μέλλον της αυτοκίνησης βασίζεται σε έναν ψηφιοποιημένο κόσμο – ένα κόσμο προσβάσιμο μέσω των προϊόντων και υπηρεσιών της HERE.

Προηγμένοι χάρτες και μία νέα αντίληψη υπηρεσιών βασισμένων στη γεωγραφική θέση αποτελούν τη βάση από όπου η HERE θα συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία ανάπτυξης – σαν μία ανοιχτή, ανεξάρτητη εταιρία που δημιουργεί αξία. Με αυτό τον τρόπο ωφελούνται πολλές εκατοντάδες πελάτες της HERE από πολλαπλές βιομηχανίες.


Οι AUDI AG, BMW Group και Daimler AG θα στηρίξουν σθεναρά αυτή την ανάπτυξη σαν νέοι μέτοχοι της HERE. Οι τρεις premium κατασκευαστές ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εξαγορά της HERE, εταιρείας χαρτογράφησης και υπηρεσιών βάσει γεωγραφικής θέσης της Nokia, στις 4 Δεκεμβρίου, 2015 έχοντας λάβει την έγκριση όλων των αρμόδιων αρχών. Η νέα δομή μετόχων και διακυβέρνησης είναι σχεδιασμένη για τη διασφάλιση της ανεξαρτησίας της HERE και την ομαλή συνέχιση των καθημερινών δραστηριοτήτων της.

Η πλατφόρμα εντοπισμού θέσης της HERE θα προσφέρει χάρτες υψηλής ακρίβειας σε συνδυασμό με πληροφορίες θέσης σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας στους πελάτες μία λεπτομερή απεικόνιση της πραγματικότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με την κορυφαία τεχνολογία χαρτογράφησης της HERE σε συνδυασμό με αναρίθμητες πηγές δεδομένων όπως αυτοκίνητα, κινητά τηλέφωνα, τομέας μεταφορών / logistics και υποδομή.  

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube