Σε επιτυχημένη 7ωρη επέμβαση υπεβλήθη η Sophia Flörsch [video]

Σε επιτυχημένη 7ωρη επέμβαση υπεβλήθη η Sophia Flörsch [video]

Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από την εξέλιξη της υγείας της 17χρονης οδηγού.

Το τρομακτικό ατύχημα της Sophia Flörsch στον αγώνα της F3 στο Macau είχε σαν αποτέλεσμα η 17χρονη οδηγός να υποστεί κάταγμα σπονδύλου με τους γιατρούς καταρχήν να εκφράζουν φόβους για την εξέλιξη της υγείας της.

Ωστόσο, σε νεώτερο ανακοινωθέν αναφέρεται πως η Sophia Flörsch υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στην σπονδυλική στήλη διάρκειας 7 ωρών με τους γιατρούς να προχωρούν σε ανάταξη του σπασμένου σπονδύλου. Οι ίδιοι σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν αμέσως μετά δήλωσαν ικανοποιημένοι από την εξέλιξη του χειρουργείου αλλά και και από την πορεία της ασθενούς, τονίζοντας ότι η κατάστασή της είναι σταθερή δίχως επιπλοκές με την κινητικότητα των κάτω άκρων να είναι καλή.
Η Sophia Flörsch θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον δύο ακόμη εβδομάδες.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση της υγείας των υπολοίπων τραυματιών, ο Κινέζος οδηγός Sho Tsuboi πήρε ήδη εξιτήριο όπως και ο φωτογράφος Hiroyuki Minami.
Αντίθετα ο άλλο φωτογράφος, ο Chan Weng Wang θα παραμείνει νοσηλευόμενος για 10 ακόμη μέρες τουλάχιστον, καθώς έχει τραυματιστεί στο ήπαρ, ενώ και ο κριτής Chan Cha In θα μείνει και αυτός στο νοσοκομείο για 4-5 μέρες ακόμη με το σοβαρότερο πρόβλημα να είναι το κάταγμα γνάθου το οποίο υπέστη. Τα υπόλοιπα τραύματά του κρίνονται ως επιπόλαια και έχουν ήδη αντιμετωπιστεί με επιτυχία.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube