Σε best seller αναδεικνύεται η βιογραφία του Kimi Raikkonen

Σε best seller αναδεικνύεται η βιογραφία του Kimi Raikkonen

Αγνωστες και ξεχωριστές στιγμές από τη ζωή του Φινλανδού οδηγού της F1.

Αποκαλύψεις περιέχει η βιογραφία του Φινλανδού οδηγού της F1 Kimi Raikkonen, η οποία αναδεικνύεται σε best seller έχοντας πουλήσει στην πατρίδα του, πάνω από 100.000 αντίτυπα.

Σε αυτήν περιγράφονται ιδιαίτερες στιγμές από τη ζωή του παγκόσμιου πρωταθλητή του 2007, αγωνιστικές εμπειρίες, στιγμές που ο ίδιος θεωρεί ότι τον σημάδεψαν, αλλά και εκμυστηρεύσεις  που σε πολλούς είναι άγνωστες και αποκαλύπτουν πτυχές της ζωής του που δεν γνωρίζαμε.

Στο βιβλίο ο Kimi παραδέχεται ότι του αρέσει το αλκοόλ και αποκαλύπτει ότι το 2012 όταν αγωνίζονταν με την ομάδα της Lotus - Renault, είχε πιει υπέρ το δέον ανάμεσα στους αγώνες στο Μπαχρέιν και την Ισπανία, όντας μεθυσμένος για τις περισσότερες μέρες που μεσολαβούσαν ανάμεσα στα δύο Grand Prix. Ωστόσο στη Βαρκελώνη εκείνη τη χρονιά ο Kimi είχε τερματίσει τρίτος πίσω από τους Alonso (Ferrari) και Maldonado (Williams-Renault).

Δύο ακόμη αποκαλύψεις που περιέχονται στο βιβλίο και έχουν συζητηθεί δεόντως, είναι ότι ο Raikkonen παραδέχτηκε πως είναι δυσλεκτικός, ενώ αποκάλυψε πώς παλαιότερα είχε συλληφθεί σε ένα αεροδρόμιο, όταν είχε ξαπλώσει πάνω στο μηχάνημα ελέγχου χειραποσκευών προφανώς διαμαρτυρόμενος για αυστηρούς ελέγχους.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube