Rétromobile 2019: Πρώτες πληροφορίες

Rétromobile 2019: Πρώτες πληροφορίες

Η Rétromobile 2018 είναι ήδη παρελθόν και οι οργανωτές της ήδη βλέπουν εμπρός τους την επόμενη διοργάνωση που επίσης ήδη σχεδιάζεται.

Η πρώτη κίνηση έρχεται με τη δημοσιοποίηση της επίσημης αφίσας που μας αποκαλύπτει ότι η εκατονταετηρίδα ενός ιστορικού κατασκευαστή βρίσκεται στο πρόγραμμα.

Οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου, οι συλλέκτες, τo στρατιωτικό υλικό παντός είδους και υπέροχες μηχανές του παρελθόντος δίνουν ραντεβού κάθε χρόνο στο Παρίσι για το Σαλόνι Rétromobile, που εφέτος ξεπέρασε τους 100.000 επισκέπτες. 

Το Σαλόνι της επόμενης χρονιάς έχει ήδη προγραμματιστεί με τους οργανωτές να ανακοινώνουν τις ημερομηνίες διεξαγωγής του: 6 έως 10 Φεβρουαρίου και πάντα στην Porte de Versailles.

Προϊόντος του χρόνου θα ανακαλύψουμε τα κινούμενα σχέδια και τις εκθέσεις που προγραμματίζονται τους επόμενους μήνες, αλλά η αποκάλυψη της αφίσας της Rétromobile 2019 μας λέει ήδη ένα πράγμα: Η Citroën θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων, καθώς θα γιορτάσει τα 100 χρόνια της.

Η αποκάλυψη μιας αφίσας που παντρεύει τον Πύργο του Άιφελ με ένα από τα πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της Citroën, την Traction Avant, προφανώς και δεν οφείλεται στην τύχη: Το κύριο παριζιάνικο μνημείο συνδέθηκε με τη Citroën σε μια διαφημιστική καμπάνια από το… 1925. Και απετέλεσε την απαρχή του μάρκετινγκ μεγάλης κλίμακας στα αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube