Υβριδικό το επόμενο Suzuki Swift Sport;

Υβριδικό το επόμενο Suzuki Swift Sport;

Η Suzuki ετοιμάζει εκπλήξεις για τη φετινή έκθεση αυτοκινήτου στο Τόκιο, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται στο πρωτότυπο που θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από την επόμενη γενιά του Swift Sport.

Η επόμενη γενιά του Suzuki Swift βρίσκεται στα σκαριά και η ιαπωνική εταιρεία σκοπεύει να μας δώσει μια πρώτη γεύση απ’ αυτή, παρουσιάζοντας σε λίγους μήνες στην έκθεση του Τόκιο το πρωτότυπο Swift Sport Concept.

Το πρωτότυπο θα μας δώσει μια πρώτη εικόνα όχι μόνο της σχεδιαστικής ταυτότητας που θα ακολουθήσει το νέο Swift, αλλά και των τεχνολογιών που θα φέρει. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρωτότυπο θα υιοθετεί ένα υβριδικό σύστημα κίνησης, που δεν αποκλείεται να το δούμε και στην έκδοση παραγωγής.

Το σύστημα θα αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1.400 κ.εκ., τεχνολογίας 'Booster Jet', το οποίο θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι πληροφορίες που θέλουν το συγκεκριμένο πρωτότυπο να εφοδιάζεται και με μια νέα, πιο σπορ, σε ρυθμίσεις έκδοση της τετρακίνησης “All Grip”, που χρησιμοποιεί η ιαπωνική φίρμα στα μοντέλα της. Η ροπή θα καταλήγει κανονικά στους εμπρός τροχούς, ενώ οι πίσω θα εμπλέκονται μόνο στις στροφές, προκειμένου να βελτιώνονται τα δυναμικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube