Το Type R είναι η άλλη όψη του νέου Honda Civic [video]

Το Type R είναι η άλλη όψη του νέου Honda Civic [video]

Η Honda ετοίμασε ένα διαδραστικό video που δείχνει την αθώα πλευρά του Civic αλλά και την άγρια, όπως αυτή εκφράζεται από το νέο Type R.

Μένουν ακόμα αρκετοί μήνες ως την παρουσίαση του Civic Type R παραγωγής, όμως η Honda δεν αφήνει να περάσουν ούτε 10 μέρες χωρίς να μας υπενθυμίσει τον ερχομό του. Και αυτή τη φορά το έκανε με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Το τελευταίο της video είναι μια ταινία μικρού μήκους με την ονομασία The Other Side. Είναι γυρισμένη εις διπλούν, μια φορά με ένα συμβατικό Honda Civic και μια με το Civic Type R Concept. Τα δύο παραπλήσια σενάρια τρέχουν παράλληλα και έχουν τον ίδιο βασικό πρωταγωνιστή-οδηγό.

Ο θεατής επιλέγει ανά πάσα στιγμή αν θέλει να δει την άγρια εκδοχή της ταινίας κρατώντας πατημένο το πλήκτρο R στο πληκτρολόγιο του υπολογιστή του, αλλιώς βλέπει την ήρεμη, με το απλό Civic. Ένα έξυπνο τρικ της Honda που σε κάνει να βλέπεις το video ξανά και ξανά, μέχρι να βεβαιωθείς ότι δεν έχεις χάσει καμία σκηνή από τις δύο εκδοχές.

Παρακάτω υπάρχει το σύντομο τρέιλερ που έχει ετοιμάσει η Honda για να μας βάλει στο κλίμα. Για να δούμε το The Other Side θα πρέπει να μεταφερθούμε στη σελίδα της εταιρίας στο YouTube.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube