Teaser video για το ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz

Teaser video για το ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα video με τις πρώτες εικόνες από το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της που θα παρουσιαστεί στο Παρίσι.

Ένα σημαντικό μέρος από το ηλεκτρικό SUV της Mercedes-Benz αποκαλύφθηκε σε teaser video που ανέβηκε στο YouTube.

Με το μότο του video να είναι «Έτοιμοι για αλλαγή;» η εταιρεία θέλει να υποδηλώσει σαφώς ότι πρόκειται για ένα ριζοσπαστικό εγχείρημα.

Σχεδόν όλο το εμπρός μέρος φαίνεται καθαρά, όπως επίσης κι ένα σημαντικό κομμάτι του εσωτερικού. Βέβαια, καθότι μιλάμε για πρωτότυπο το ύφος του είναι σαφώς φουτουριστικό, όμως μπορείς να αποκωδικοποιήσεις τον άξονα επάνω στον οποίο θα κινηθούν τα μελλοντικά ηλεκτρικά Mercedes-Benz.

Όπως έχετε ξαναδιαβάσει, η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μια ολόκληρη οικογένεια ηλεκτρικών μοντέλων στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποτελέσουν και μια ξεχωριστή «υπομάρκα», προκειμένου να τονιστεί ακόμα πιο πολύ η διαφορετικότητά τους.

Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν ακόμα σχετικά με το συγκεκριμένο πρωτότυπο, όμως αναμένεται να έχουμε μόλις αποκαλυφθεί στο Σαλόνι του Παρισιού αύριο.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι πρόκειται για ένα μοντέλο που μόλις περάσει στην παραγωγή, αργά ή γρήγορα θα έχει μεγάλο ανταγωνισμό να αντιμετωπίσει: Η Jaguar και η Audi είναι επιβεβαιωμένο ότι δουλεύουν επίσης επάνω σε ηλεκτρικά SUV, ενώ αντίστοιχες φήμες υπάρχουν και για την BMW.

[Πηγή: Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube