Teaser εικόνες για το ηλεκτρικό SUV της Volkswagen

Teaser εικόνες για το ηλεκτρικό SUV της Volkswagen

Το νέο πρωτότυπο της οικογένειας ID θα παρουσιαστεί την ερχόμενη Τετάρτη στη Σανγκάη και η Volkswagen μας τροφοδοτεί ήδη με κάποια στοιχεία του.

Όπως ακριβώς η Volkswagen είχε αφήσει να εννοηθεί από τον Ιανουάριο, το επόμενο ηλεκτρικό της πρωτότυπο ID θα είναι ένα SUV.

Η επίσημη αποκάλυψή του θα γίνει στην έκθεση της Σανγκάης την ερχόμενη Τετάρτη όμως η εταιρεία έχει ήδη αρχίσει να αποκαλύπτει μερικές από τις λεπτομέρειές του. Τουλάχιστον εν μέρει.



Μια εικόνα με το πίσω μέρος και άλλη μια με το εμπρός έχουν «διαρρεύσει», δείχνοντας τα πολύ χαρακτηριστικά φώτα, τη λεπτή γραμμή της μάσκας, το μυώδες καπό και την τεράστια γυάλινη οροφή που κατά πάσα πιθανότητα δε θα ανοίγει αλλά θα γίνεται μη διαπερατή από τις ακτίνες του ήλιου με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τον Σεπτέμβριο στη Φρανκφούρτη το σεντάν ID Concept της Volkswagen

Μέσα από την οροφή, φαίνεται και η διάταξη της καμπίνας που είναι αυστηρά τετραθέσια, με δύο ανεξάρτητες πίσω θέσεις που χωρίζονται από ένα υποβραχιόνιο.



Ερωτηματικό αποτελεί η στρογγυλή λεπτομέρεια που επίσης βρίσκεται στην οροφή, ωστόσο απέχουμε λιγότερο από μια εβδομάδα μέχρι να μάθουμε τη χρησιμότητά της.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube