Teaser από τη Lexus: Νέο IS ή νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο;

Teaser από τη Lexus: Νέο IS ή νέο υδρογονοκίνητο μοντέλο;

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία για το πρωτότυπο-γρίφο που θα παρουσιάσει η Lexus στο 44ο Tokyo Motor Show στις 28 Οκτωβρίου.

Το μυστηριώδες πρωτότυπο, την πρώτη φωτογραφία-teaser του οποίου έδωσε στη δημοσιότητα η Lexus, ψιθυρίζεται ότι αφορά το πρόκριμα για την επόμενη γενιά του IS ή ένα νέο μοντέλο που θα χρησιμοποιεί το ίδιο ηλεκτρικό «πακέτο κίνησης» με κυψέλη υδρογόνου που φορά και το Toyota Mirai.

Η ιαπωνική εταιρεία δεν έδωσε καμία διευκρίνιση σχετικά με την ταυτότητα του πρωτοτύπου, αρκούμενη να πει ότι αποτελεί το όραμά της για τον επίσης μυστηριώδη όρο «προοδευτική πολυτέλεια». Η φωτό που βλέπουμε απεικονίζει ένα σετ από εμπρός φανάρια, που παρόμοιου σχεδίου έχουμε δει στα πρόσφατα NX και RC Coupé. Ωστόσο, όποιος θα ήθελε να μάθει κάτι παραπάνω μπορεί να ρωτήσει τη Lexus σχετικά στο social media, χρησιμοποιώντας το #LexusInTokyo. Ο Ιάπωνας κατασκευαστής λέει ότι θα απαντήσει στο μήνυμα με μια εικόνα ή ένα video γι’ αυτή τη σχεδιαστική σπουδή.

Πάντως, η μέρα της πλήρους αποκάλυψης του πρωτοτύπου της Lexus δεν είναι μακριά, καθώς πλησιάζει η 28η Οκτωβρίου, οπότε και θα κάνει πρεμιέρα στο Tokyo Motor Show.

[Πηγή Lexus]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube