Suzuki Xbee, ένα μίνι FJ Cruiser

Suzuki Xbee, ένα μίνι FJ Cruiser

Ένα μικρό «τζιπάκι» με στιλ ρετρό, σαν Toyota FJ Cruiser υπό κλίμακα.

Πλησιάζει η Έκθεση του Τόκιο, και η Suzuki θα έχει ισχυρή παρουσία εκεί, με διάφορα πρωτότυπα μεταξύ των οποίων και αυτό, το Xbee.

To Suzuki Xbee προφέρεται Cross-bee” και είναι ένα μικρό «εκτός δρόμου» μοντέλο με ρετρό σχεδίαση που θυμίζει το FJ Cruiser, το οποίο σταμάτησε πρόσφατα να παράγεται.

Το μικρό crossover είναι βασισμένο στο βανάκι/λεωφορειάκι Hustler και θα παρουσιαστεί στο συνεδριακό κέντρο Tokyo Big Sight, σε τρεις παραλλαγές: ως κίτρινο Xbee, ως μπεζ Xbee Outdoor Adventure και ως μαύρο Xbee Street Adventure, στο ίδιο βασικό μοτίβο, αλλά το καθένα με τη δική του ξεχωριστή προσωπικότητα.

Παράλληλα, η Suzuki εκθέτει το φουτουριστικό ηλεκτρικό τζιπάκι e-Survivor,  και δύο παραλλαγές του μικρού πολυμορφικού Spacia: το ρετρό, θαλασσί Spacia Concept και το σχεδιαστικά πιο επιθετικό Spacia Custom Concept.

Μαζί τους θα βρίσκεται κι ένα βανάκι αστικών μεταφορών με το όνομα-σιδηρόδρομο Carry Light Tiger Ichi Concept – και όλα μαζί θα δείχνουν ότι η Suzuki παραμένει πολύ δραστήρια στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων.

 [Πηγή: Suzuki]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube