Subaru VIZIV-7: Ένα μελλοντικό 7θέσιο SUV

Subaru VIZIV-7: Ένα μελλοντικό 7θέσιο SUV

Η Subaru παρουσίασε στο Los Angeles Auto Show το πρωτότυπο VIZIV-7, από το οποίο θα προκύψει το επόμενο Tribeca παραγωγής, το 2018.

Το όνομα VIZIV προκύπτει από τη φράση Vision for Innovation, και εδώ και μερικά χρόνια χρησιμοποιείται για πολλά πρωτότυπα της Subaru.

Η αρχή έγινε το ‘13 με το πρωτότυπο υβριδικό VIZIV και η συνέχεια δόθηκε με το VIZIV 2 το ’14 και το VIZIV Future concept το ’15. Φέτος, το VIZIV-7 που παρουσιάστηκε στο Los Angeles Auto Show παραπέμπει περισσότερο από κάθε προηγούμενο σε μοντέλο παραγωγής. Άλλωστε, από αυτό θα προκύψει το νέο 7θέσιο SUV της Subaru, ο διάδοχος του Tribeca, που η φίρμα επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει το 2018.

Σύμφωνα με τη Subaru, το VIZIV-7 εκφράζει αξίες της ιαπωνικής φίρμας όπως είναι η ασφάλεια, η αξιοπιστία, οι μεγάλες ικανότητες κίνησης εκτός δρόμου και η αισιοδοξία για το μέλλον. Ο Takeshi Tachimori, αντιπρόεδρος της Fuji Heavy Industries, μητρικής εταιρίας της Subaru, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ξέρουμε ότι οι αγοραστές αυτής της κατηγορίας θέλουν ένα μεγάλο αυτοκίνητο, και το επόμενο 7θέσιο της Subaru θα είναι το μεγαλύτερο μοντέλο που φτιάξαμε ποτέ».

Άλλωστε, οι διαστάσεις που έδωσε στη δημοσιότητα η Subaru επιβεβαιώνουν τον παραπάνω ισχυρισμό. Το VIZIV-7 έχει μήκος 5,20 m, πλάτος 2,03 m και ύψος 1,83 m (και 1,86 m με τις μπάρες οροφής), ενώ το μεταξόνιό του φτάνει τα 2,99 m. Οι εντυπωσιακές ζάντες έχουν διάμετρο 21’’ και ντύνονται με λάστιχα διαστάσεων 265/55.

[Πηγή: Subaru]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube