SsangYong XAVL concept, πρόκριμα για νέο 7θέσιο SUV

SsangYong XAVL concept, πρόκριμα για νέο 7θέσιο SUV

Οι εικόνες που δημοσίευσε η SsangYong μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για το 7θέσιο SUV που θα ντεμπουτάρει στη Γενεύη.

Η SsangYong αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του νέου πρωτοτύπου XAVL SUV, λίγο πριν από τη επίσημη πρεμιέρα του στο Salon de l’Auto 2017, τον επόμενο μήνα στη Γενεύη.

Το 7θέσιο XAVL αποτελεί μια νέα εκδοχή του 5θέσιου πρωτοτύπου XAV που είχαμε δει στην ΙΑΑ 2015, στη Φρανκφούρτη και λέγεται ότι είναι εμπνευσμένο από τη δεύτερη γενιά του Korando από τη δεκαετία του ’90.

Το νέο αυτοκίνητο διαθέτει ένα φιλικό interface όσο αφορά τη τεχνολογία συνδεσιμότητας, και μια ψηφιακή οθόνη. Η SsangYong αναφέρει επίσης ότι το αυτοκίνητο ενσωματώνει νέα βοηθήματα για τους πεζούς, όπως φυσικά για τον οδηγό και τους επιβάτες. Το πρωτότυπο εκτιμάται ότι ξεπερνά σε μήκος τα 4,6 m και σε πλάτος το 1,86 m. Το ύψος του αυτοκινήτου αναμένεται να είναι 1,64 m και το μεταξόνιο κοντά στα 2,8 m, διαστάσεις που το καθιστούν ευθέως ανταγωνιστικό με τα Škoda Kodiaq και Nissan X-Trail.

Την κίνηση του XAVL θα αναλάβουν τόσο κινητήρες βενζίνης όσο και ντίζελ, ενώ στην γκάμα της SsangYong το αυτοκίνητο θα καταλάβει τη θέση ανάμεσα στο νέο Korando και στο επερχόμενο Rexton. Η κορεατική εταιρεία που μιλά για ένα «μακράν συναρπαστικό και αυθεντικό αυτοκίνητο» σκοπεύει να το βάλει στην παραγωγή σε τέτοιο χρόνο έτσι ώστε να το δούμε στους δρόμους πριν από το 2020.

[Πηγή SsangYong] 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube