Seat Ibiza Cupster Concept

Seat Ibiza Cupster Concept

Η Seat γιορτάζει τα 30 χρόνια του Ibiza με ένα πρωτότυπο roadster.

Η Seat γιορτάζει τρεις δεκαετίες ζωής του Ibiza με ένα πρωτότυπο roadster, το Cupster, που θα δούμε ζωντανά και στο φετινό Wörthersee Meeting την άλλη εβδομάδα.

Το διθέσιο roadster όπως είναι λογικό βασίζεται στο Ibiza και ξεχωρίζει από το μικρότερο και με εντονότερη κλίση παρμπρίζ, καθώς και από τα φαλτσοκομμένα πλαινά παράθυρα. Σύμφωνα με την Seat, οι δύο επιβάτες είναι καλά προστατευμένοι από τον αέρα, μιας και τα καθίσματα είναι 80 mm χαμηλότερα τοποθετημένα σε σχέση με τα απλά Ibiza. Το εμπρός και το πίσω μέρος παραπέμπουν στην έκδοση Cupra, με το πίσω να διαθέτει ακόμα αεροτομή και επενδεδυμένα roll bars. Από το Cupra είναι και τα μηχανικά μέρη, με τον κινητήρα να είναι ο γνωστός 1.4 TFSI απόδοσης 180 ίππων που συνδυάζεται με το ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.

Το ένα και μοναδικό κομμάτι που σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε από την Seat Design θα είναι βαμμένο στο αποκλειστικό χρώμα “New Orange”, ενώ το εσωτερικό βασίζεται σε αυτό του αγωνιστικού Ibiza που τρέχει στο Ibiza Trophy.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το μοναδικό Ibiza θα μάθουμε την επόμενη εβδομάδα στο Wörthersee Meeting.

[Πηγή: SEAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube