Renault Duster Oroch Concept [video]

Renault Duster Oroch Concept [video]

Το πρωτότυπο του διπλοκάμπινου pick up θα παρουσιαστεί στην έκθεση του Sao Paulo.

Το Dacia Duster (Renault Duster στην Λατινική Αμερική) θα παρουσιαστεί στην 28η έκθεση αυτοκινήτου του Sao Paulo στην Βραζιλία (30 Οκτωβρίου – 9 Νοεμβρίου) σαν πρωτότυπο διπλοκάμπινου pick up.

Το Duster Oroch αποτελεί την σχεδιαστική άσκηση της φίρμας για ένα 5θέσιο pick up ελεύθερου χρόνου που παραπέμπει σχεδιαστικά σε SUV. Τα pick up αποτελούν το 75% της αγορά των ελαφρών επαγγελματικών στην Λατινική Αμερική και η Renault θα εισβάλει σε αυτή την αγορά με τουλάχιστον δύο μοντέλα.

Η brutal σχεδίαση του Duster Oroch είναι επηρεασμένη από τον κόσμο του kitesurfing, με την μάσκα να προέρχεται από το πρωτότυπο D-Cross και να παρουσιάζει το νέο εταιρικό σχεδιαστικό πρόσωπο της φίρμας.

Οι ενσωματωμένες ράγες οροφής, πέρα από χρηστικές, προστατεύουν και την γυάλινη πανοραμική οροφή που προσδίδει ένα πιο ευήλιο περιβάλλον στους επιβαίνοντες. Πίσω στην καρότσα, συναντάμε ειδική κατασκευή που δέχεται σανίδες kitesurfing. Ακόμα, στο πίσω μέρος του αυτοκίνητο υπάρχουν και 2 κάμερες για να καταγράφουν τις αθλητικές δραστηριότητες του ιδιοκτήτη του Duster Oroch.

Σύμφωνα με την Renault, το Duster Oroch έχει πολύ καλές εκτός δρόμου δυνατότητες και μεγάλη απόσταση από το έδαφος, ευρύχωρη καμπίνα και πατά σε τροχούς 18” με ελαστικά διαστάσεων 255/60. Στο ταμπλό συναντάμε σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής που είναι συνδεδεμένη και με τις δύο εξωτερικές κάμερες.

Τέλος, το Duster Oroch διαθέτει και νέου τύπου ταπετσαρίες με ένα επιπλέον στρώμα αφρού που αντέχουν στην κακομεταχείριση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube