Πρωτότυπο του σπορ Toyota Yaris στο προσεχές Σαλόνι του Τόκιο

Πρωτότυπο του σπορ Toyota Yaris στο προσεχές Σαλόνι του Τόκιο

Φαίνεται πως οι φήμες για το σπορ Yaris θα επιβεβαιωθούν πολύ νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε, ενώ θα υπάρξει και δεύτερο μικρό σπορ μοντέλο.

Δεν έχει περάσει ούτε μια εβδομάδα από την παρουσίαση της αγωνιστικής ομάδας της Toyota και τις φήμες για μια σπορ έκδοση του Yaris.

Τώρα λοιπόν οι φήμες επιστρέφουν ισχυρότερες, αναφέροντας ότι η Gazzo Racing ετοιμάζει για το προσεχές Σαλόνι του Τόκιο (13-15/1) όχι ένα, αλλά δύο σπορ πρωτότυπα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Toyota ετοιμάζει τη σπορ έκδοση του Yaris

Το ένα από αυτά είναι η σπορ έκδοση του Yaris, την οποία έτσι κι αλλιώς περιμένουμε εδώ και καιρό. Με αυτό το δεδομένο, την έκπληξη κάνει η σπορ έκδοση του πολυμορφικού Prius C, η οποία πάντως δεν ξέρουμε για ποιες αγορές προορίζεται.

Αυτό που μπορούμε να δούμε από τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε, είναι ότι τα δύο αυτοκίνητα έχουν κοινές σπορ λεπτομέρειες, όπως οι μεγάλες ζάντες και ο εμπρός προφυλακτήρας με μεγάλες εισαγωγές αέρα και σπόιλερ. Ειδικά για το Yaris μάλιστα, είναι πολύ ενδιαφέρουσα η παρατήρηση ότι η πτέρυγα στην οροφή έχει μεταφερθεί από το σκίτσο στο πρωτότυπο.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει καμία απολύτως πληροφορία σχετικά με τα δύο πρωτότυπα, όμως η παρουσία τους και μόνο στο Σαλόνι του Τόκιο θα πρέπει να λογιστεί ως ένα πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο για την εξέλιξή τους.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube