Πρώτες φωτογραφίες του Nissan Pulsar Nismo

Πρώτες φωτογραφίες του Nissan Pulsar Nismo

Η έκδοση Nismo του νέου Nissan Pulsar πιάστηκε χωρίς καμουφλάζ λίγο πριν από την παρουσίασή του στο Σαλόνι του Παρισιού.

Είναι γνωστά τα σχέδια της Nissan για λανσάρισμα μιας έκδοσης Nismo του νέου Pulsar μέσα στο 2015, και αυτή την εβδομάδα το πρωτότυπο που το προλογίζει πρόκειται να αποκαλυφτεί στο Παρίσι.

Ήδη όμως ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε το πρωτότυπο Nissan Pulsar Nismo εντελώς ακαμουφλάριστο, κατά την παρουσίασή του σε επιλεγμένους δημοσιογράφους πριν από μερικές μέρες. Διακρίνεται καθαρά ο επιθετικός προφυλακτήρας με το κόκκινο spoiler στο κάτω μέρος, αντίστοιχο με του Nismo GT-R, τα διαφορετικά φώτα και οι 19άρες ζάντες που κρύβουν μέσα τους μεγάλα φρένα με 4πίστονες δαγκάνες.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν αυτή η εμφάνιση θα μεταφερθεί ως έχει και στο Pulsar Nismo παραγωγής, που αναμένεται μετά το καλοκαίρι του 2014. Αυτό που ξέρουμε πάντως είναι ότι θα φοράει έναν 1.800άρη DIG-T κινητήρα με περίπου 270 PS. Και πως μαζί με το νέο Honda Civic Type R αποτελούν τις δύο ιαπωνικές εκδοχές στη μάχη για το κορυφαίο προσθιοκίνητο παραγωγής, η οποία προς το παρόν εκτυλίσσεται μεταξύ Seat Leon Cupra 280 και Renault Megane RS 275.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube