Νέο Volvo XC90 Lounge Console [video]

Νέο Volvo XC90 Lounge Console [video]

Σε συνέχεια του teaser video της προηγούμενης εβδομάδας, η Volvo αποκάλυψε το XC90 Lounge Console concept στο Auto Shanghai 2015.

Ο Σουηδός κατασκευαστής, που στη Σαγκάη παίζει εντός έδρας, έκανε μια εθνογραφική έρευνα για να ανιχνεύσει ποιες είναι οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες του καταναλωτικού κοινού με «ένα lifestyle υψηλού προφίλ» πριν προσχωρήσουν τη σπουδή του XC90 Lounge Console, την οποία είχε προαναγγείλει μέσω teaser video την προηγούμενη εβδομάδα. 

Το Lounge Console αντικαθιστά το κάθισμα του συνοδηγού, παρέχοντας «μια πληθώρα λειτουργιών και ανέσεων». Το κάθισμα έχει αντικατασταθεί από ένα μεγάλο τραπέζι εργασίας που ανοίγει, αποκαλύπτοντας ένα φωτιζόμενο καθρέφτη καλλωπισμού που περιλαμβάνει ακόμη μια κοσμηματοθήκη που είναι και συρτάρι για προσωπικά αξεσουάρ και σύνεργα make-up. Το τραπέζι περιστέφεται κατά 90 μοίρες και ταυτόχρονα κινείται προς τα εμπρός για να εμφανίσει μια 17ιντση οθόνη πολυμέσων για μια «εμπειρία κινηματογράφου αποκλειστικά μέσα στο αυτοκίνητο». Κάτω από το υποπόδιο αυτού του αυτοκινούμενου μπουντουάρ υπάρχει πρόσθετος χώρος για παπούτσια και αποθηκευτικό χώρο με κλειδαριά.

«Οι άνθρωποι που βρίσκονται σε κίνηση και υιοθετούν έναν αγχώδη τρόπο ζωής, πηγαίνοντας από συνάντηση σε συνάντηση, χρειάζονται την πολυτέλεια του χώρου και του χρόνου, και την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φρεσκαριστούν για την επόμενη κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωσή τους», είπε ο Thomas Ingenlath, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Σχεδιασμού του Volvo Car Group. «Αυτό είναι τελικά που το XC90 Lounge Console έρχεται για να διευκολύνει», κατέληξε ο Ingenlath.

[Πηγή Volvo]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube