Νέο SsangYong e-SIV Concept

Νέο SsangYong e-SIV Concept

Η SsangYong θα παρουσιάσει στην Έκθεση της Γενεύης το πρωτότυπο ενός νέου ηλεκτρικού SUV.

Το νέο e-SIV είναι ένα πρωτότυπο στρατηγικής σημασίας για την SsangYong, μιας και απεικονίζει την προσέγγιση της φίρμας στην ηλεκτροκίνηση, την συνδεσιμότητα και την αυτόνομη οδήγηση.

Η ονομασία e-SIV σημαίνει Electronic Smart Interface Vehicle και το συγκεκριμένο πρωτότυπο έχει εξελιχθεί με σκοπό να επιδείξει την αποφασιστικότητα της SsangYong στη δημιουργία ενός άριστα συνδεδεμένου αυτοκίνητου με λειτουργία αυτόνομης οδήγησης.

Η εταιρεία αναγνωρίζει ότι η αλλαγή στις μελλοντικές μετακινήσεις θα προκύψει μόνο από το αντίστοιχο ενδιαφέρον και την ενασχόληση των καταναλωτών με τις σύγχρονες τάσεις, με το e-SIV να παίζει κεντρικό ρόλο στη διαμόρφωση της μελλοντικής γκάμας SUV της SsangYong.

Με μαζεμένες εξωτερικές διαστάσεις, ισορροπημένη και δυναμική σχεδίαση, το νέο πρωτότυπο e-SIV μας δίνει μια πρώτη γεύση και από το μελλοντικό SUV της φίρμας στην κατηγορία C.

Σύμφωνα με την SsangYong, το συγκεκριμένο πρωτότυπο εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 190 ίππων, φορτίζει το 80% της μπαταρίας του σε 50 λεπτά, έχει τελική ταχύτητα 150 km/h και η αυτονομία φτάνει τα 450 km.

Από πλευράς διαστάσεων, το e-SIV Concept έχει μήκος 4,460 mm και μεταξόνιο 2.675 mm, πλάτος 1,870 mm και ύψος 1,630 mm.

[Πηγή: SsangYong]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube