Νέο πρωτότυπο υβριδικό crossover από τη Mitsubishi στο Παρίσι

Νέο πρωτότυπο υβριδικό crossover από τη Mitsubishi στο Παρίσι

Το Ground Tourer PHEV Concept θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο προάγγελος της επόμενης γενιάς του Outlander.

Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του νέου υβριδικού crossover της, που επισήμως θα δούμε στην έκθεση του Παρισιού σε λίγες ημέρες.

Όπως φαίνεται θα αποτελέσει τη βάση για το επόμενο Outlander και το εμπρός μέρος του δείχνει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της εταιρείας, που είναι σαφώς πιο επιθετική και σπορ σε σχέση με τη σημερινή. Το ίδιο ακριβώς, ισχύει και για το πίσω μέρος του Ground Tourer.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι νέο θα δούμε στο Παρίσι, στο Mondial De l' Automobile 2016 [video]

Όπως φαίνεται και από το όνομά του, πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό μοντέλο για το οποίο οι προδιαγραφές λένε πως θα έχει συνολική αυτονομία 1.200 km εκ των οποίων τα 120 θα μπορούν να γίνουν αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Προκειμένου να καταστεί εφικτό κάτι τέτοιο, η Mitsubishi εξέλιξε για ένα ιδιαίτερα εξελιγμένο σύστημα κίνησης, για το οποίο δεν ανακοινώνονται περισσότερες πληροφορίες.

Το μόνο επιπλέον που γνωρίζουμε είναι ότι χρησιμοποιεί το θερμικό μοτέρ συν τρεις ηλεκτροκινητήρες, εκ των οποίων οι δύο είναι συνδεδεμένοι με τους πίσω τροχούς και δίνουν τετρακίνηση στο αυτοκίνητο.

Για την καμπίνα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ταμπλό που δημιουργεί αίσθηση ευρυχωρίας καθώς επίσης και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη συνδεσιμότητα.

Περισσότερα, θα μάθουμε σε λίγες μέρες που θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube